Anders Medical Factoring

Vanaf 01-06-2020 worden onze nota’s verzorgd door Anders Medical Factoring. In veel gevallen dient Anders Medical Factoring de nota rechtstreeks in bij de zorgverzekeraar. Afhankelijk van jouw (aanvullende) verzekering wordt een deel van de nota door de zorgverzekeraar vergoed. Het deel van de nota dat niet betaald wordt door de zorgverzekeraar wordt vervolgens aan jou gefactureerd. Voor het veilig verzenden van de nota’s zijn het juiste e-mailadres en mobiele telefoonnummer nodig. Zorg er daarom voor dat wij jouw juiste gegevens hebben.

Hoe werkt de digitale nota
De link naar de nota wordt per e-mail verzonden door MijnAndersnota. In die mail staat uitgelegd wat je moet doen, maar voor de volledigheid zetten we het hier ook neer. Wanneer op deze link wordt geklikt, volgt een scherm waarin de betreffende postcode, huisnummer en geboortedatum ingevuld moeten worden. Klik daarna op “code aanvragen”. Dan wordt er een toegangscode gestuurd naar het bij ons bekende 06-nummer. Deze toegangscode moet worden ingevuld in het laatste veld, en daarmee ontstaat toegang tot de nota. Deze is daarna (o.a.) eenvoudig te betalen via iDeal. Wil je niet dat we uw mailadres en telefoonnummer aan Anders Medical Factoring verstrekken, geef dit dan aan ons door. De nota wordt dan per post naar jou verstuurd.

Vragen over de factuur
Heb je een vraag over uw nota? Neem dan contact op met Anders.
Op www.MijnAndersNota.nl vind je een aantal veel gestelde vragen en informatie, ook zijn ze te bereiken via . Toch liever een van de medewerkers van Anders persoonlijk spreken? Bel dan tijdens kantooruren de patiëntenlijn: 085 – 760 6262 (lokaal tarief).

© Copyright 2024 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |