Het volledige team van Studentist

Tandarts Mevr. K.L. ten Böhmer, MSc.
Tandarts ten Böhmer is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam, Studentist Roeterseiland Campus en Studentist Utrecht. (BIG: 09922182702)

Tandarts Dhr. B. HazenootMSc.
Tandarts Hazenoot is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Hij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG: 59920326402)

Tandarts Mevr. L. Jacobs-Verburgt, MSc.
Tandarts Jacobs-Verburgt is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor Studentist Amsterdam, Studentist Roeterseiland Campus en Studentist Utrecht. (BIG: 69912460702)

Tandarts Mevr. V.M.J. Masthoff, MSc.
Tandarts Masthoff is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG: 19919029402)

Tandarts Mevr. M.F. Wilschut, MSc.
Tandarts Wilschut heeft tandheelkunde gestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.
(BIG: 19914222502)

Tandarts Mevr. A.C. Koevoets, MSc. 
Tandarts Koevoets is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG: 79929027002)

Tandarts Mevr. J. Kindt, Msc.
Tandarts Kindt is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht. (BIG:69933200002)

Geregistreerd Mondhygiënist Dhr. A. Naveed, BaH.
Anas heeft Mondzorgkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht (HU). Hij is werkzaam als geregistreerd mondhygiënist voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam, Studentist Roeterseiland Campus en Studentist Utrecht. (BIG: 49928852799)

Geregistreerd Mondhygiënist Dhr. B.M. Rutten, BSc.
Bart heeft Mondzorgkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht (HU). Hij is werkzaam als geregistreerd mondhygiënist voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht. (BIG: 59931908379)

Geregistreerd Mondhygiënist Mevr. L. Ouallil, BSc.
Laila heeft Mondzorgkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht (HU). Zij is werkzaam als  Geregistreerd Mondhygiënist voor tandartspraktijk Studentist Utrecht.

Tandartsassistente Mevr. P.C. Vet
Patricia is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

Tandartsassistente Mevr. E. Arrias
Everdyce is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

Tandartsassistente Mevr. V. Nehometianova
Viktoriia is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

Tandartsassistente Mevr. N. Albahhah
Nour is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Utrecht.

Student tandheelkunde Dhr. A.R. Lotfy
Ali studeert tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Hij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

Student mondzorgkunde Mevr. D. Nguyen
Dung is afgestudeerd tandartsassistente en studeert Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht. Zij werkt voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

Student mondzorgkunde Mevr. S. Koekkoek
Simone is afgestudeerd tandartsassistente en studeert Mondzorgkunde aan de Hogeschool InHolland in Amsterdam. Zij werkt voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

Tandartsassistentie/Preventie-assistente Mevr. S. Bijker
Sharon is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente en gediplomeerd preventie-assistente. Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht.

Balie-assistente/Preventie-assistente Mevr. M. Teijema 
Manon is werkzaam als balie-assistente en gediplomeerd preventie-assistente voor tandartspraktijk Studentist Utrecht.

Baliemedewerker Mevr. J.A. Locher
Julia is werkzaam als baliemedewerker voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

Student mondzorgkunde Mevr. M. M. Nguyen
My My studeert Mondzorgkunde aan de Hogeschool InHolland. Zij werkt als tandartsassistente bij tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

Stagiaire Mevr. S. Kuyucu
Sena volgt de opleiding tandartsassistent aan MBO Amstersfoort. Zij loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Utrecht.

Stagiaire Mevr. R. Mousavi
Rahele volgt de opleiding tandartsassistent aan ROC Midden Nederland. Zij loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Utrecht.

Stagiaire Mevr. V. Kuttor
Virág volgt de opleiding tandartsassistent aan ROC Midden Nederland. Zij loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Utrecht.

Tandarts Dhr. S. Aldunein, MSc.
Tandarts Aldunein is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Hij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Groningen. (BIG: 89919965702)

Tandarts Dhr. N. Hooghiemstra, MSc.
Tandarts Hooghiemstra is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Hij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Groningen. (BIG: 19919961102)

Office-manager Mevr. J. Hooghiemstra
Jools is werkzaam als office-manager voor tandartspraktijk Studentist Groningen.

Mondhygiënist Mevr. R. Dekker, BSc. 
Randi heeft Mondzorgkunde gestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Zij werkt voor tandartspraktijk Studentist Groningen.

Student Mondzorgkunde Mevr. L. Scott
Liselotte studeert Mondzorgkunde aan de HanzeHogeschool in Groningen. Zij werkt voor tandartspraktijk Studentist Groningen.

Preventie-assistente Mevr. E. de Vries
Emma is werkzaam als preventie-assistente voor tandartspraktijk Studentist Groningen.

Preventie-assistente Mevr. K. Busscher
Kimberley is werkzaam als preventie-assistente voor tandartspraktijk Studentist Groningen.

Paro Preventie-assistente Mevr. L. Zijlstra
Loes is werkzaam als gediplomeerd paro preventie-assistente voor tandartspraktijk Studentist Groningen.

Preventie-tandartsassistente Mevr. A. Hoekzema
Alysia is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Groningen.

Tandartsassistente Mevr. L. Roerig
Lamilla is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Groningen.

© Copyright 2023 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |