Over ons

Studentist: dé tandarts voor studenten

Welkom bij Studentist! Wij zijn dé tandarts speciaal voor (oud-)studenten met tandartspraktijken in Amsterdam, Utrecht en Groningen. Onze teams bestaan uit gediplomeerde en gepassioneerde tandartsen, geregistreerde mondhygiënisten en tandartsassistenten, die allemaal streven naar het leveren van de beste algemene en cosmetische tandheelkundige zorg.

Een praktijk van Studentist is altijd dichtbij!

Onze praktijken bevinden zich in de harten van de studentensteden: Amsterdam (Centrum en UvA-stadscampus Roeterseiland), Utrecht en Groningen. Dit zorgt ervoor dat je ons makkelijk kunt bereiken als je studeert of woont in een van deze steden.

Je kunt je bij Studentist heel makkelijk inschrijven door online het inschrijfformulier in te vullen. Daarna kun je direct online een afspraak maken.

Wat maakt ons dé tandarts voor (oud-)studenten?

Onze missie is om hoogwaardige tandheelkundige zorg toegankelijk en betaalbaar te maken voor de studenten en oud-studenten. Dat doen we zo:

  • We denken al jaren met studenten mee om de kosten zo laag mogelijk te houden
  • We hebben geen wachtlijsten
  • We kunnen je voor een reguliere behandeling vaak al binnen 24 uur helpen
  • We geven je vooraf een duidelijk kostenplaatje
  • We zijn bij spoed direct beschikbaar op de locatie waar je bij ingeschreven staat, ook buiten openingstijden

Voor welke behandelingen kun je bij Studentist terecht?

Bij Studentist bieden we een breed scala aan tandheelkundige behandelingen aan. Van periodieke controles, mondhygiëne, gaatjes vullen tot meer gespecialiseerde en cosmetische behandelingen zoals wortelkanaalbehandelingen, het trekken van verstandskiezen en kronen bruggen. Voor een gepland bezoek kun je heel makkelijk online of telefonisch een afspraak maken, maar je kunt ook met spoed, dus zonder afspraak, bij een van onze locaties terecht.

Ons team

Bij Studentist zijn we trots op ons deskundige en vriendelijke team die bestaat uit ervaren tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistenten die zich inzetten voor jouw mondgezondheid. Onze medewerkers zijn niet alleen hooggekwalificeerd, maar hebben ook een passie voor het leveren van uitstekende tandheelkundige zorg aan de studentengemeenschap.

De besten op het gebied van tandheelkundige zorg

Ons hele team is toegewijd aan voortdurende professionele ontwikkeling. We blijven op de hoogte van de nieuwste technieken en behandelingen in de tandheelkunde om ervoor te zorgen dat onze patiënten de best mogelijke zorg ontvangen.

De twee belangrijkste voordelen van Studentist

#1 Studentist: goed voor je portemonnee

We weten dat het studentenleven al duur genoeg is. Daarom hanteren we voordelige tarieven zonder in te leveren op de kwaliteit van onze diensten. Onze transparante prijsstelling en begrotingen vooraf zorgen ervoor dat je nooit voor verrassingen komt te staan.

#2 Gemak en toegankelijkheid

Het maken van een afspraak bij Studentist doe je eenvoudig en snel. Via onze website of onze handige app kun je direct een afspraak inplannen. Voor spoedgevallen zijn we binnen 24 uur beschikbaar. Je kunt de praktijk waar je ingeschreven staat ook altijd bellen.

Contactgegevens per locatie

Amsterdam Centrum

Bel naar 020 751 0839 of schrijf je direct online in.

Amsterdam campus UvA

Bel naar 020 723 48 48 of schrijf je direct online in.

Utrecht

Bel naar 030 751 0106 of schrijf je direct online in.

Groningen

Bel naar 050 752 1911 of schrijf je direct online in.

Volg ons op Instagram

Volg ons op Instagram (@studentist.tandartspraktijken) voor de leukste tandenfeitjes en updates van onze praktijken.

© Copyright 2024 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |