Online je afspraken maken
De laagste tarieven
Op woensdag ook in de avond geopend
Voor spoed direct beschikbaar

Eerste tandartsbezoek Amsterdam Centrum

Bij Studentist Amsterdam plan je je controle afspraken gemakkelijk online! Van tevoren bespreken we de verwachte kosten, zodat je weet waar je aan toe bent. Als je regelmatig op controle komt, kunnen we gebitsproblemen op tijd behandelen en erger voorkomen.

  • Gemakkelijk online een afspraak maken
  • Tandartspraktijken midden in het centrum
  • Op woensdag ook in de avond geopend

Kom de eerste keer even vijf minuten eerder naar de afspraak. Dan voltooit de assistente je inschrijving voordat we starten met de afspraak.

Schrijf je direct in of maak online een afspraak

1. Kennismaking met de tandarts

Tijdens de eerste behandeling maak je kennis met de tandarts. Om meer achtergrondinformatie te krijgen stelt de tandarts je een aantal vragen over je gebit en (mond)gezondheid. Heb je klachten, bijvoorbeeld kiespijn of gevoelige tanden? Geef dit aan, zodat de tandarts hier een behandelplan voor kan maken.

2. Controle van je gebit

De tandarts controleert je gebit op gaatjes en andere problemen. Dit doet geen pijn. Via een spiegel kun je eventueel zelf meekijken naar je gebit. De tandarts vertelt tijdens de controle wat hij doet, waar hij op let en wat hij ziet. Zo is alles voor jou duidelijk. Als de tandarts mondproblemen tegenkomt, legt hij uit hoe hij die gaat behandelen en wat de kosten zijn.

3. Röntgenfoto’s van je gebit

Op röntgenfoto’s kan de tandarts zien hoe het ervoor staat met je tanden en kiezen. Je kunt de foto’s zelf opvragen bij je vorige tandarts. Dan hoeven we vaak geen nieuwe te maken. Heeft je vorige tandarts geen foto’s of zijn ze verouderd? Dan moeten we nieuwe maken. De kosten hiervan zijn terug te vinden bij de tarieven. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

4. Advies en preventie van mondproblemen

We denken graag vooruit. We bekijken daarom niet alleen je huidige mondsituatie, maar adviseren je ook over eventuele toekomstige problemen. Last van een beginnend gaatje dat we (nog) niet hoeven te vullen? Dan krijg je poetsinstructies om de schade te beperken. Als je gebit erg kwetsbaar is, raden we aan een afspraak te maken met onze mondhygiënist.

Wat kost het eerste tandartsbezoek?

Voor een eerste afspraak betaal je de kosten van een intake consult. Moet de tandarts foto’s maken, omdat je geen foto’s hebt van de vorige tandarts of omdat ze verouderd zijn? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Vergoeding verzekering tandarts

Wanneer je een aanvullende tandartsverzekering hebt afgesloten zal de rekening rechtstreeks verstuurd worden naar de zorgverzekeraar. Wanneer er geen aanvullende verzekering is afgesloten, dient de nota direct aan de balie voldaan te worden per Tikkie/contant. Lees meer over de facturatie.

Meenemen naar de afspraak

Naar de eerste controle bij Studentist moet je een aantal dingen meenemen:

  • Identiteitsbewijs
  • Zorgpas
  • Collegekaart

Maak een afspraak bij Studentist Amsterdam

Wil je meer weten over een van onze behandelingen of wil je direct een afspraak maken? Neem dan contact op met de <a href=”https://www.studentist.nl/tandarts-amsterdam”>tandartspraktijk in Amsterdam</a> door te bellen naar 020 751 0839 of maak gebruik van onderstaande buttons.

Contactgegevens Amsterdam Centrum

Studentist Amsterdam
Nieuwe Doelenstraat 1A
1012 CP Amsterdam

Telefoon: 020 751 0839
Spoed (buiten openingstijden): 020 723 48 48
E-mail: amsterdam@studentist.nl

Openingstijden

Maandag

09:00 – 17:00 uur

Dinsdag

09:00 – 17:00 uur

Woensdag

09:00 – 21:15 uur

Donderdag

09:00 – 17:00 uur

Vrijdag

09:00 – 17:00 uur

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Routebeschrijving

Studentist app

Download nu de de Studentist app! Plan je eenvoudig een nieuwe controle afspraak in via de app van Studentist Amsterdam.

Je vindt de app in de Google Play store.

© Copyright 2024 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |