Het team van Studentist Utrecht

Tandarts Mevr. K.L. ten Böhmer, MSc.
Tandarts ten Böhmer is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Ze is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam, Studentist Roeterseiland Campus en Studentist Utrecht. (BIG: 09922182702)

Tandarts Mevr. L. Jacobs-Verburgt, MSc.
Tandarts Jacobs-Verburgt is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Ze is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam, Studentist Roeterseiland Campus en Studentist Utrecht. (BIG: 69912460702)

Geregistreerd Mondhygiënist Dhr. A. Naveed, BaH.
Anas is afgestudeerd als geregistreerd mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht (HU). Hij werkt voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam, Studentist Roeterseiland Campus en Studentist Utrecht. (BIG: 49928852799)

Mondhygiënist/Praktijkmanager Dhr. B.M. Rutten, BSc.
Bart heeft mondzorgkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht (HU). Hij is werkzaam als mondhygiënist en praktijkmanager voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

Mondhygiënist Mevr. N. Schiermeier
Noortje is afgestudeerd mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht (HU). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk studentist Utrecht.

Mondhygiënist Mevr. M. van den Brink
Merith is afgestudeerd mondhygiënist aan de Hanzehogeschool Groningen. Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht.

Tandartsassistente Mevr. P.C. Vet
Patricia is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

Tandartsassistente Mevr. S. Bijker
Sharon is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente. Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht.

Studente Mondzorgkunde Mevr. S. Adel
Sana studeert Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht (HU). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

Studente Mondzorgkunde Mevr. S. Koekkoek
Simone studeert Mondzorgkunde aan InHolland. Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht en Studentist Amsterdam.

Studente tandheelkunde Mevr. J. Kindt
Janske studeert tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht en Studentist Amsterdam.

Studente tandartsassistente Mevr. M. Teijema 
Manon volgt de opleiding tot tandartsassistente en loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Utrecht.

Studente tandartsassistente Mevr. T. Ocak.
Tuyce volgt de opleiding tot tandartsassistente en loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Utrecht.

© Copyright 2021 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |