Het team van Studentist Utrecht

Tandarts Mevr. K.L. ten Böhmer, MSc.
Tandarts ten Böhmer is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam, Studentist Roeterseiland Campus en Studentist Utrecht. (BIG: 09922182702)

Tandarts Mevr. L. Jacobs-Verburgt, MSc.
Tandarts Jacobs-Verburgt is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam, Studentist Roeterseiland Campus en Studentist Utrecht. (BIG: 69912460702)

Geregistreerd Mondhygiënist Dhr. A. Naveed, BaH.
Anas heeft Mondzorgkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht (HU). Hij is werkzaam als geregistreerd mondhygiënist voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam, Studentist Roeterseiland Campus en Studentist Utrecht. (BIG: 49928852799)

Geregistreerd Mondhygiënist Dhr. B.M. Rutten, BSc.
Bart heeft Mondzorgkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht (HU). Hij is werkzaam als geregistreerd mondhygiënist voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht. (BIG: 59931908379)

Mondhygiënist Mevr. M. van den Brink, BSc.
Merith is afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hanzehogeschool Groningen. Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht.

Tandartsassistentie/Preventie-assistente Mevr. S. Bijker
Sharon is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente en gediplomeerd preventie-assistente. Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht.

Tandartsassistente Mevr. P.C. Vet
Patricia is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente. Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

Balie-assistente/Preventie-assistente Mevr. M. Teijema 
Manon is werkzaam als balie-assistente en gediplomeerd preventie-assistente voor tandartspraktijk Studentist Utrecht.

Studente Mondzorgkunde Mevr. L. Ouallil
Laila studeert Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht (HU). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht.

Studente Tandheelkunde Mevr. J. Kindt
Janske studeert Tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht en Studentist Amsterdam.

Stagiaire Mevr. S. Kuyucu
Sena volgt de opleiding tandartsassistent aan MBO Amstersfoort. Zij loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Utrecht.

Stagiaire Mevr. R. Mousavi
Rahele volgt de opleiding tandartsassistent aan MBO Midden Nederland. Zij loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Utrecht.

© Copyright 2023 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |