Het team van Studentist Utrecht

Tandarts Mevr. K.L. ten Böhmer, MSc.
Tandarts ten Böhmer is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam, Studentist Roeterseiland Campus en Studentist Utrecht. (BIG: 09922182702)

Tandarts Mevr. L. Jacobs-Verburgt, MSc.
Tandarts Jacobs-Verburgt is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam, Studentist Roeterseiland Campus en Studentist Utrecht. (BIG: 69912460702)

Tandarts Mevr. T.E. Spaan, MSc.
Tandarts Spaan is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht (BIG: 79925896702)

Geregistreerd Mondhygiënist Dhr. A. Naveed, BaH.
Anas is afgestudeerd als geregistreerd mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht (HU). Hij werkt voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam, Studentist Roeterseiland Campus en Studentist Utrecht. (BIG: 49928852799)

Mondhygiënist/Praktijkmanager Dhr. B.M. Rutten, BSc.
Bart heeft Mondzorgkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht (HU). Hij is werkzaam als mondhygiënist en praktijkmanager voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

Geregistreerd Mondhygiënist Mevr. N.D. Schiermeier, BSc.
Noortje is afgestudeerd als geregistreerd mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht (HU). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht. (BIG: 29929430579)

Mondhygiënist Mevr. M. van den Brink, BSc.
Merith is afgestudeerd mondhygiënist aan de Hanzehogeschool Groningen. Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht.

Tandartsassistentie/Preventie-assistente Mevr. S. Bijker
Sharon is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente en gediplomeerd preventie-assistente. Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht.

Tandartsassistente Mevr. P.C. Vet
Patricia is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente. Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

Tandartsassistente Mevr. Z. Calor
Zoë is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente. Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht.

Office-manager Dhr. M.A.G.N. Alam
Nasser is werkzaam als office-manager voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

Balie-assistente/Preventie-assistente Mevr. M. Teijema 
Manon is werkzaam als balie-assistente en gediplomeerd preventie-assistente voor tandartspraktijk Studentist Utrecht.

Studente Mondzorgkunde Mevr. S. Adel
Sana studeert Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht (HU). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht en Studentist Amsterdam.

Studente Mondzorgkunde Mevr. L. Ouallil
Laila studeert Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht (HU). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht.

Studente Tandheelkunde Mevr. J. Kindt
Janske studeert Tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht en Studentist Amsterdam.

© Copyright 2022 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |