fbpx

Wij maken gebruik van cookies voor een goede werking van de website, het maken van online afspraken en om (anoniem) inzicht te krijgen hoe bezoekers de website gebruiken. 

Klantervaringen

Het team van Studentist Utrecht werkt elke dag hard om onze dienstverlening te verbeteren en de behandelingen zo aangenaam mogelijk te maken. Zonder hulp van onze patiënten is dat niet mogelijk en daarom vragen wij ze geregeld om hun persoonlijke ervaringen met ons te delen. 

Onze patiënten beoordelen Studentist Utrecht met een positief cijfer op verschillende recensieplatformen. Op Independer krijgt Studentist Utrecht een 8 en op Zorgkaart Nederland een 7,8. Ben je al patiënt bij ons en wil je jouw ervaringen delen? Ga dan naar mijn ervaring delen met Studentist Utrecht.

Google reviews van Studentist Utrecht

Ervaringen van Utrechtse studenten op Independer

Ervaringen van Utrechtse studenten op Zorgkaart Nederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

Studentist Utrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering.

Bij Studentist Utrecht zijn we zeer benieuwd hoe onze behandelingen ervaren worden. Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk en we ontvangen dan ook graag jouw ervaringen met onze dienstverlening. Op basis van jouw ervaringen kunnen we onze behandelingen blijven verbeteren en groeien als tandartspraktijk.