fbpx

Wij maken gebruik van cookies voor een goede werking van de website, het maken van online afspraken en om (anoniem) inzicht te krijgen hoe bezoekers de website gebruiken. 

Tandartspraktijk

Je vindt onze praktijk in hartje Utrecht, nabij de Universiteit en de Domtoren aan de Keistraat 4. Vanuit je colleges stap je zo op de fiets en ben je binnen vijf minuten bij onze praktijk!

In de Keistraat is genoeg plek om je fiets te parkeren. Kom je met het OV vanaf de Universiteit? Dan neem je bus 28 naar bushalte Janskerkhof. Vanaf hier loop je in zuidelijke richting naar de Keistraat, waar de praktijk is gevestigd op nummer 4 (zie eventueel het kaartje hieronder voor de specifieke locatie). 

Afspraak maken Bel: 030 751 0106

Nog niet ingeschreven bij Studentist Utrecht? 

Ben je nog geen patiënt bij Studentist Utrecht en wil je je inschrijven? Plan dan eenvoudig online jouw eerste afspraak in.

Locatie Studentist Utrecht

 

Contactgegevens

Studentist Utrecht
Keistraat 4
3512 HV Utrecht
Tel: 030 – 751 0106
Spoed: 020 - 303 4500

Email:

 

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:09.00 - 17.00
09.00 - 17.00
09.00 - 17.00
09.00 - 17.00
09.00 - 17.00
Gesloten
Gesloten

Bekijk onze praktijk van buiten

Via onderstaand scherm navigeer je door de straat van onze praktijk in Utrecht. Klik op ‘Weergeven op Google Maps’ om de praktijk te bekijken in een groot scherm. 

 

Behandelingen

In onze praktijk in Utrecht voeren wij zowel algemene tandheelkundige behandelingen als mondhygiëne behandelingen uit. Ook voor specialistische behandelingen zoals het trekken van verstandskiezen en wortelkanaalbehandelingen kun je bij Studentist terecht. 

Spoedtandarts in Utrecht

Tijdens onze reguliere openingstijden voeren de tandartsen spoedbehandelingen uit bij acute noodgevallen aan je mond of gebit. Buiten onze openingstijden kun je contact opnemen met de spoeddienst. De spoedtandarts is uitsluitend bereikbaar in geval van nood, op vrijdag na 17.00 uur en in het weekend via telefoonnummer 020 303 4500

Routebeschrijving

De praktijk is gevestigd in het centrum van Utrecht. De locatie is voor studenten ideaal: op fietsafstand van de universiteit aan het Domplein, de faculteit Geesteswetenschappen van de UU en de Universiteit voor Humanistiek. Ook vanaf de winkels, cafeetjes en restaurantjes aan en rondom de Oude Gracht ben je per fiets binnen enkele minuten bij onze praktijk aan de Keistraat. Zie ook: route Studentist Utrecht.

Studenten over Studentist Utrecht

Bij Studentist streven we er altijd naar onze dienstverlening te verbeteren. Jouw feedback kunnen we daarbij goed gebruiken. Als je opmerkingen hebt, laat het ons dan ook gerust weten. Hieronder zie je enkele recente beoordelingen van patiënten, afkomstig van Independer.

  

Video over Studentist

Afspraak maken met Studentist Utrecht

Afspraak maken Bel: 030 751 0106