Online je afspraken maken
De laagste tarieven
Praktijk in de buurt van de universiteit
Voor spoed direct beschikbaar

Tandartspraktijk Utrecht

Je vindt onze praktijk in hartje Utrecht, nabij de Universiteit en de Domtoren aan de Keistraat 4. Vanuit je colleges stap je zo op de fiets en ben je binnen vijf minuten bij onze praktijk!

In de Keistraat is genoeg plek om je fiets te parkeren. Kom je met het OV vanaf de Universiteit? Dan neem je bus 28 naar bushalte Janskerkhof. Vanaf hier loop je in zuidelijke richting naar de Keistraat, waar de praktijk is gevestigd op nummer 4 (zie eventueel het kaartje hieronder voor de specifieke locatie).

Afspraak maken Bel: 030 751 0106

Direct inschrijven of maak een afspraak

Nog niet ingeschreven bij Studentist Utrecht?

Ben je nog geen patiënt bij Studentist Utrecht en wil je je inschrijven? Plan dan eenvoudig online jouw eerste afspraak in.

Locatie Studentist Utrecht

Contactgegevens

Studentist Utrecht
Keistraat 4
3512 HV Utrecht

Telefoon: 030 751 0106
Spoed (buiten openingstijden): 020 303 4500
E-mail: utrecht@studentist.nl

Openingstijden

Maandag

09:00 - 17:00 uur

Dinsdag

09:00 - 17:00 uur

Woensdag

09:00 - 17:00 uur

Donderdag

09:00 - 17:00 uur

Vrijdag

Gesloten

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Bekijk onze praktijk van buiten

Via onderstaand scherm navigeer je door de straat van onze praktijk in Utrecht. Klik op ‘Weergeven op Google Maps’ om de praktijk te bekijken in een groot scherm.

Behandelingen

In onze praktijk in Utrecht voeren wij zowel algemene tandheelkundige behandelingen als mondhygiëne behandelingen uit. Ook voor specialistische behandelingen zoals het trekken van verstandskiezen en wortelkanaalbehandelingen kun je bij Studentist terecht.

Spoedtandarts in Utrecht

Tijdens onze reguliere openingstijden voeren de tandartsen spoedbehandelingen uit bij acute noodgevallen aan je mond of gebit. Buiten onze openingstijden kun je contact opnemen met de spoeddienst. De spoedtandarts is uitsluitend bereikbaar in geval van nood, op vrijdag na 17.00 uur en in het weekend via telefoonnummer 020 303 4500

Routebeschrijving

De praktijk is gevestigd in het centrum van Utrecht. De locatie is voor studenten ideaal: op fietsafstand van de universiteit aan het Domplein, de faculteit Geesteswetenschappen van de UU en de Universiteit voor Humanistiek. Ook vanaf de winkels, cafeetjes en restaurantjes aan en rondom de Oude Gracht ben je per fiets binnen enkele minuten bij onze praktijk aan de Keistraat. Zie ook: route Studentist Utrecht.

Studenten over Studentist Utrecht

Bij Studentist streven we er altijd naar onze dienstverlening te verbeteren. Jouw feedback kunnen we daarbij goed gebruiken. Als je opmerkingen hebt, laat het ons dan ook gerust weten. Hieronder zie je enkele recente beoordelingen van patiënten, afkomstig van Independer.

Afspraak maken met Studentist Utrecht

Klik hieronder op onderstaande button of bel met onze praktijk: Bel: 030 751 0106

© Copyright 2024 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |