Online je afspraken maken
De laagste tarieven
Praktijken in hartje centrum
Voor spoed direct beschikbaar

Tandheelkundige behandelingen Groningen

In onze tandartspraktijk in Groningen kun je terecht voor alle algemene tandartsbehandelingen en cosmetische tandheelkunde. Voor reguliere behandelingen kun je meestal binnen een dag bij ons terecht.

Voordelen van Studentist Groningen:

  • Naast de Universiteit
  • Binnen een dag op afspraak
  • Geen onduidelijkheden over de kosten
  • Nabij het Centraal Station
Direct inschrijven of maak een afspraak

Onze gegevens

Studentist Groningen
Lopendediep 7
9712 NV Groningen

Telefoon: 050 752 1911
Spoed (buiten openingstijden): 050 535 0370
E-mail: groningen@studentist.nl

Openingstijden

Maandag

09:00 - 17:00 uur

Dinsdag

09:00 - 17:00 uur

Woensdag

09:00 - 17:00 uur

Donderdag

09:00 - 17:00 uur

Vrijdag

09:00 - 17:00 uur

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Algemene tandheelkunde

Behandelingen, zoals de periodieke controles en het verhelpen van problemen en klachten van je gebit, hoort bij de algemene tandheelkunde. Hieronder vind je een overzicht van onze behandelingen:

Periodieke controle

Tijdens de halfjaarlijkse controle bekijkt de tandarts de staat van je gebit om gebitsproblemen te signaleren. Indien nodig, reinigt de mondhygiënist het gebit. Ook kijkt de tandarts of je gaatjes hebt.

Wortelkanaalbehandelingen

Tijdens een wortelkanaalbehandeling worden de ontstoken wortels van je gebit behandeld door ontstoken weefsel te verwijderen. De behandeling is geheel pijnloos.

Gaatje vullen

Wanneer je een gaatje hebt, dan moet hij opgevuld worden. Het is een van de meest voorkomende behandelingen bij Studentist. Geef van tevoren aan of je het spannend vind, dan kan de tandarts hier rekening mee kan houden.

Mondhygiënist

Onze mondhygiënist kan je alles vertellen over de staat van je gebit. Om problemen te voorkomen, is het goed om minstens twee keer per jaar je gebit volledig te laten reinigen. Onze mondhygiënist geeft ook graag tips over hoe je je gebit het beste moet verzorgen.

Cosmetische tandheelkundige behandelingen

Alle behandelingen die je gebit mooier maken, vallen onder cosmetische tandheelkunde. Denk hierbij aan implantaten, het bleken van tanden of kroon- en brugwerk.

Kronen en bruggen

Een brug of kroon zorgt voor een compleet gebit waarmee je weer goed kunt kauwen. Onze vakkundige tandartsen adviseren je graag over de beste optie.

Tanden bleken

Als je tanden verkleurd zijn door kleurstoffen in eten en drinken of roken, dan kan onze tandarts ervoor zorgen dat je tanden weer stralend wit worden met een veilige bleekbehandeling.

Implantaten

Als je een tand mist, dan kunnen we een implantaat (kunstwortel) met kroon of brug plaatsen. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden of lees meer over implantaten. Wij brengen je in contact met de juiste specialist.

Orthodontie

Het doel van orthodontie is om je een gezond en recht gebit te geven. Sommige tandstandafwijkingen kunnen wij zelf behandelen. Wij kunnen jou in contact brengen met de specialist voor overige orthodontische behandelingen.

Onze patiënten uit Groningen vertellen

“Erg vriendelijke tandarts die de tijd voor je neemt. Voor mij is het een pluspunt dat hij gedurende de behandeling ook vraagt of alles goed gaat. Daarnaast ben ik geadviseerd over mijn mondhygiëne.’

“Fijne tandarts, veel uitleg gekregen en relevant advies. Uitstekend geholpen met mijn tand(vlees)problemen. Zeker een aanrader voor studenten.”

“Al een tijdje had ik last van mijn verstandskies rechtsonder, maar vorige week werden de klachten veel erger. Mijn eigen tandarts zit in het zuiden van het land en daar kon ik niet zo snel heen. Hier kon ik dezelfde dag terecht en werd de kies pijnloos getrokken. Nu een week later en bijna geen last meer gehad!”

Maak een afspraak bij Studentist Groningen

Voor meer informatie over onze behandelingen kun je contact met ons opnemen. Dé tandartspraktijk in jouw studentenstad. Maak via de button hieronder een afspraak of bel: 050 752 1911

Nog geen patiënt bij ons?

Schrijf je in als je nog geen patiënt bent bij ons voordat je een afspraak maakt.

© Copyright 2024 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |