Online je afspraken maken
De laagste tarieven
Praktijk in de buurt van de universiteit
Voor spoed direct beschikbaar

Gaatje vullen Groningen

Denk je dat je een gaatje hebt? Maak dan snel een afspraak bij Studentist in Groningen om hem te laten vullen. Gaatjes kunnen vervelende gevolgen hebben en soms ook pijnlijk zijn. Hoe sneller het gaatje gevuld wordt, hoe beter. Je kunt online een afspraak maken die precies past in jouw agenda.

Schrijf je in of maak een afspraak

Hoe wordt het gaatje in mijn gebit gevuld?

Het opvullen van een gaatje in je tand of kies wordt opgedeeld in 3 stappen. We lichten de verschillende stappen graag voor je toe.

Stap 1: consult

De tandarts controleert allereerst of er wel sprake is van een gaatje. Het is soms lastig om dit zelf te herkennen, daarom is het belangrijk om regelmatig langs te komen voor een periodieke controle. Is er een gaatje aanwezig? Dan wordt samen met jou besproken wat de mogelijkheden zijn voor een eventuele verdoving.

Stap 2: boren

Nadat de verdoving is ingewerkt, gaat de tandarts aan de slag met boren. Hij of zij boort voorzichtig een gedeelte van je glazuur weg en vervolgens ook het aangetaste tandbeen. Op deze manier wordt het aangetaste glazuur en tandbeen verwijderd.

Stap 3: gaatje vullen

Tijd voor de laatste stap: het vullen van het gaatje. Bij Studentist Groningen werken we met een witte composiet vulling. Het vullen is pijnloos en in een mum van tijd verricht. Na de behandeling hou je nog een doof gevoel over aan de verdoving, maar binnen een paar uur zal je niet eens meer merken dat het gaatje is gevuld.

Wat zijn de kosten van het vullen?

De prijs voor het vullen van een gaatje is vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Op onze tarievenpagina kunt u alle kosten vinden die komen kijken bij het vullen van een gaatje.

Vergoeding door de zorgverzekering

Tot je 18e wordt het vullen van een gaatje vergoed door de basisverzekering van jouw zorgverzekeraar. Vanaf je 18e is het afhankelijk van je verzekering of alle kosten of slechts een deel ervan vergoed worden. Raadpleeg je zorgverzekeraar om te kijken welke kosten vergoed worden.

Maak een afspraak in Groningen om een gaatje te vullen

Denk je dat er in jouw gebit een gaatje zit? Wacht niet te lang en maak snel een afspraak bij Studentist Groningen. Ben je nog geen patiënt? Schrijf je dan snel in. We hebben op dit moment geen wachtrij.

Contactgegevens tandarts Groningen

Studentist Groningen
Lopendediep 7
9712 NV Groningen

Telefoon: 050 752 1911
Spoed (buiten openingstijden): 050 535 0370
E-mail: groningen@studentist.nl

Openingstijden

Maandag

09:00 - 17:00 uur

Dinsdag

09:00 - 17:00 uur

Woensdag

09:00 - 17:00 uur

Donderdag

09:00 - 17:00 uur

Vrijdag

09:00 - 17:00 uur

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

© Copyright 2024 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |