Team Amsterdam Centrum

Maak kennis met het team van Studentist Amsterdam Centrum

Tandarts Mevr. K.L. ten Böhmer, MSc.
Tandarts ten Böhmer is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam, Studentist Roeterseiland Campus en Studentist Utrecht. (BIG: 09922182702)

Tandarts Dhr. B. Hazenoot, MSc.
Tandarts Hazenoot is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Hij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG: 59920326402)

Tandarts Mevr. L. Jacobs-Verburgt, MSc.
Tandarts Jacobs-Verburgt is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor Studentist Amsterdam, Studentist Roeterseiland Campus en Studentist Utrecht. (BIG: 69912460702)

Tandarts Mevr. V.M.J. Masthoff, MSc.
Tandarts Masthoff is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG: 19919029402)

Tandarts Mevr. M.F. Wilschut, MSc.
Tandarts Wilschut heeft tandheelkunde gestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.
(BIG: 19914222502)

Tandarts Mevr. A.C. Koevoets, MSc.
Tandarts Koevoets is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG:79929027002)

Tandarts Mevr. J. Kindt, MSc.
Tandarts Kindt is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht. (BIG:69933200002)

Geregistreerd Mondhygiënist Dhr. B.M. Rutten, BSc.
Bart heeft Mondzorgkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht (HU). Hij is werkzaam als geregistreerd mondhygiënist voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht. (BIG: 59931908379)

Geregistreerd Mondhygiënist Dhr. A. Naveed, BaH.
Anas heeft Mondzorgkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht (HU). Hij is werkzaam als geregistreerd mondhygiënist voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam, Studentist Roeterseiland Campus en Studentist Utrecht. (BIG: 49928852799)

Baliemedewerker Mevr. J.A. Locher
Julia werkt als baliemedewerker voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

Tandartsassistente Mevr. P.C. Vet
Patricia is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

Tandartsassistente Mevr. E. Arrias
Everdyce is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

Tandartsassistente Mevr. V. Nehometianova
Viktoriia is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

Tandartsassistente Mevr. D. Nguyen
Dung is afgestudeerd tandartsassistente en studeert Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht. Zij werkt voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

Student tandheelkunde Dhr. A.R. Lotfy
Ali studeert tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Hij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

Student mondzorgkunde Mevr. S. Koekkoek
Simone is afgestudeerd tandartsassistente en studeert Mondzorgkunde aan de Hogeschool InHolland in Amsterdam. Zij werkt voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

Student mondzorgkunde Mevr. M.M. Nguyen
My My studeert Mondzorgkunde aan de Hogeschool InHolland. Zij werkt als tandartsassistente bij tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

© Copyright 2023 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |