Team Amsterdam Centrum

Maak kennis met het team van Studentist Amsterdam Centrum

Tandarts Mevr. K.L. ten Böhmer, MSc.
Tandarts ten Böhmer is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam, Studentist Roeterseiland Campus en Studentist Utrecht. (BIG: 09922182702)

Tandarts Mevr. L. Jacobs-Verburgt, MSc.
Tandarts Jacobs-Verburgt is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor Studentist Amsterdam, Studentist Roeterseiland Campus en Studentist Utrecht. (BIG: 69912460702)

Tandarts Mevr. V.M.J. Masthoff, MSc.
Tandarts Masthoff is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG: 19919029402)

Tandarts Mevr. M.F. Wilschut, MSc.
Tandarts Wilschut heeft tandheelkunde gestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.
(BIG: 19914222502)

Tandarts Mevr. J. Kindt, MSc.
Tandarts Kindt is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht. (BIG:69933200002)

Tandarts Dhr. M.C. van den BornMSc.
Tandarts van den Born is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Hij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG:89048401302)

Geregistreerd Mondhygiënist Dhr. A. Naveed, BaH.
Anas heeft Mondzorgkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht (HU). Hij is werkzaam als Geregistreerd Mondhygiënist voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam, Studentist Roeterseiland Campus en Studentist Utrecht. (BIG: 49928852799)

Geregistreerd Mondhygiënist Mevr. S. Koekkoek BSc.
Simone heeft Mondzorgkunde gestudeerd aan de Hogeschool InHolland in Amsterdam. Zij is werkzaam als Geregistreerd Mondhygiënist voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht. (BIG:19934089279)

Geregistreerd Mondhygiënist Mevr. K. M. Suttle BSc.
Kim heeft Mondzorgkunde gestudeerd aan de Arteveldhogeschool in Gent. Zij is werkzaam als Geregistreerd Mondhygiënist voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG:09930585579)

Baliemedewerker Mevr. J.A. Locher
Julia werkt als baliemedewerker voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

Tandartsassistente Mevr. P.C. Vet
Patricia is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

Tandartsassistente Mevr. E. Arrias
Everdyce is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

Tandartsassistente Mevr. V. Nehometianova
Viktoriia is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

Student mondzorgkunde Dhr. N. N. van Praag
Nadir studeert Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht (HU). Hij werkt voor tandartspraktijk Studentist Utrecht en Studentist Amsterdam.

© Copyright 2024 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |