Team Amsterdam Centrum

Maak kennis met het team van Studentist Amsterdam Centrum

Tandarts Mevr. K.L. ten Böhmer, MSc.
Tandarts ten Böhmer is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam, Studentist Roeterseiland Campus en Studentist Utrecht. (BIG: 09922182702)

Tandarts Dhr. B. Hazenoot, MSc.
Tandarts Hazenoot is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Hij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG: 59920326402)

Tandarts Mevr. L. Jacobs-Verburgt, MSc.
Tandarts Jacobs-Verburgt is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor Studentist Amsterdam, Studentist Roeterseiland Campus en Studentist Utrecht. (BIG: 69912460702)

Tandarts Mevr. V.M.J. Masthoff, MSc.
Tandarts Masthoff is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG: 19919029402)

Tandarts Mevr. M.F. Wilschut, MSc.
Tandarts Wilschut heeft tandheelkunde gestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.
(BIG: 19914222502)

Tandarts Mevr. T. Hakim, MSc.
Tandarts Hakim is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG: 29928408302)

Tandarts Mevr. A.C. Koevoets, MSc.
Tandarts Koevoets is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG:79929027002)

Tandarts Mevr. V.D.J. Rampersad, MSc.
Tandarts Rampersad is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG:99923917302)

Office-manager/Preventie-assistente Mevr. L. Schoen-Piket
Lisette is werkzaam als office-manager en gediplomeerd preventie-assistente voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

Mondhygiënist/Praktijkmanager Dhr. B.M. Rutten, BSc.
Bart heeft mondzorgkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht (HU). Hij is werkzaam als mondhygiënist en praktijkmanager voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

Geregistreerd Mondhygiënist Dhr. A. Naveed, BaH.
Anas is afgestudeerd als geregistreerd mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht (HU). Hij werkt voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam, Studentist Roeterseiland Campus en Studentist Utrecht. (BIG: 49928852799)

Tandartsassistente Mevr. P.C. Vet
Patricia is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

Tandartsassistente Mevr. E. Arrias
Everdyce is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

Tandartsassistente Mevr. D. Nguyen
Dung is afgestudeerd tandartsassistente en studeert Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht. Zij werkt voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

Studente tandheelkunde Mevr. J. Kindt
Janske studeert tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht en Studentist Amsterdam.

Studente tandheelkunde Mevr. K. de Vos
Kayla studeert tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

Studente tandartsassistente Mevr. I. Singotiko
Ilone volgt de opleiding tot tandartsassistente en loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

© Copyright 2021 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |