fbpx

Wij maken gebruik van cookies voor een goede werking van de website, het maken van online afspraken en om (anoniem) inzicht te krijgen hoe bezoekers de website gebruiken. 

Klantervaringen Studentist Amsterdam

Bij Studentist Amsterdam vinden we het erg belangrijk dat onze patiënten tevreden zijn met onze dienstverlening. Wij vragen onze patiënten dan ook regelmatig om feedback, zodat we onszelf kunnen blijven verbeteren.

Onze patiënten zijn erg tevreden over ons. We worden bij Google’s reviews beoordeeld met 4,0 van de 5 sterren en bij Klantervaringenonline krijgen we een 9,4. Bekijk hieronder een aantal recensies die zijn geschreven door onze patiënten. Ben je zelf al patiënt bij ons en wil je ook een recensie achterlaten? Kijk dan op deze pagina.

Google reviews van Studentist Amsterdam

Bekijk alle Google reviews >

  

Ervaringen op Independer

Bekijk alle reviews op Independer >

Zorgkaart Nederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

Op Zorgkaart Nederland hebben onze patiënten een gemiddelde waardering van 8.7 gegeven aan Studentist Amsterdam. Studentist Amsterdam is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats zelf een waardering.

 

Deel jouw ervaring met Studentist!

~

Bij Studentist Amsterdam vinden we het erg belangrijk dat onze patiënten tevreden zijn. Wij ontvangen daarom graag jouw feedback op onze dienstverlening. Zo kunnen we onze tandartspraktijk blijven verbeteren.

We waarderen het zeer als je een online recensie voor ons wilt schrijven.