Online je afspraken maken
De laagste tarieven
Praktijken in hartje centrum
Voor spoed direct beschikbaar

Tanden bleken Utrecht

Zorg voor een stralende glimlach door je tanden te laten bleken door Studentist Utrecht. Onze tandartsen helpen je met een professionele bleekbehandeling om je tanden een aantal tinten witter te maken. Bij Studentist werken we met een op maat gemaakt bitje en bleekgel. Vervolgens kan je zelf je tanden thuis bleken.

Voordelen Studentist Utrecht

  • Voordelige behandelingen voor studenten
  • Binnen 1 dag geholpen
  • Duidelijke communicatie over prijs
  • Tandarts in het centrum van Utrecht, dichtbij de Universiteit
Direct inschrijven of maak een afspraak

Veilig en pijnloos tanden bleken bij tandarts Studentist: met onze thuisbleekbehandeling kun je eenvoudig thuis je tanden bleken met een bleekbitje op maat. Studenten beoordelen Studentist Utrecht gemiddeld met een 9,4 op Klantervaringen.nl.

We maken een bitje op maat dat je binnen 10 werkdagen kunt ophalen bij onze praktijk in Utrecht. Door onze duidelijke uitleg kun jij veilig thuis je tanden bleken.

  • Het bleekbitje is herbruikbaar, waardoor je de eerste afspraak snel hebt terugverdiend.

Naast het bitje op maat, schaf je spuitjes met bleekgel aan. De bleekspuitjes kun je eenvoudig opnieuw bestellen als je jouw tanden al eens bij Studentist hebt laten bleken.

Veelgestelde vragen over tanden bleken

Regelmatig krijgen we in onze praktijk vragen over tanden bleken. De meest voorkomende vragen lichten we hier voor je uit:

1. Kan ik roken na tanden bleken?

Door roken verkleuren je tanden sneller, waardoor het effect van tanden bleken sneller is verdwenen. Naast roken zorgen eten en drinken met kleurstoffen ook dat je tanden verkleuren. De tand zelf verkleurt niet, maar door roken ontstaat er wel een gekleurd laagje op het tandglazuur dat niet eenvoudig met tandenpoetsen te verwijderen is.

2. Aan welke eisen moet ik voldoen bij tanden bleken?

Je moet 18 jaar of ouder zijn om je tanden thuis te kunnen bleken. Regelmatig krijgen we de vraag of het mogelijk is om je tanden te bleken als je een spalkje hebt, maar dat is geen enkel probleem.

3. Doet tanden bleken pijn?

Nee, het komt bijna niet voor dat tanden bleken pijn doet. Wel kan het zo zijn dat je tanden gevoeliger zijn na het tanden bleken. Dit kan tot 24 uur na de behandeling aanhouden. Daarom adviseren we om in ieder geval de eerste uren geen warme of koude dranken te drinken. Heb je na 24 uur nog steeds gevoelige tanden? Neem dan contact op met Studentist Utrecht.

4. Hoelang blijven mijn tanden wit?

Het verschilt per persoon hoelang het effect van tanden bleken aanhoudt. Dat komt doordat jouw levensstijl veel invloed heeft op de duur van het resultaat. Je houdt je tanden lang wit als je niet rookt en het drinken van zuurhoudende dranken beperkt. Ook eten en drinken met kleurstoffen zorgen ervoor dat je tanden sneller verkleuren.

5. Is tanden bleken veilig?

Ja, tanden bleken is veilig als je de instructies van de tandarts zorgvuldig opvolgt. Tijdens de eerste tandartsafspraak krijg je meer informatie over het bleken van je tanden, zodat je goed voorbereid je tanden thuis kunt bleken.

6. Is bleektandpasta effectief voor wittere tanden?

Tegenwoordig staan de schappen vol bleektandpasta’s die een indrukwekkend effect beloven, maar vaak vallen de resultaten van deze tandpasta’s tegen. Je mag aan een bleektandpasta namelijk maar een zeer lage concentratie bleekmiddel toevoegen, waardoor ze vrijwel geen effect hebben op je gebit. De thuisbleekproducten die je bij Studentist Utrecht bestelt, hebben wel een hogere concentratie bleekmiddel, waardoor je veel verschil ziet na het bleken van je tanden. Ondanks de hogere concentratie is de thuisbleekbehandeling volkomen veilig. Wil je meer weten over de behandeling? Neem dan contact met ons op.

7. Wat gebeurt er met een vulling of kroon bij tanden bleken?

De bleekgel is speciaal ontwikkeld om echte tanden te bleken: vullingen, facings en kronen bleken niet mee. Wanneer er kleurverschil ontstaat, kun je er voor kiezen om een nieuwe (composiet) vulling of facing te plaatsen in de nieuwe tandkleur.

8. Ik denk dat ik gaatjes heb. Kan ik mijn tanden bleken?

Wanneer je vermoedt dat je gaatjes hebt, raden we je aan om de tandarts te bezoeken. Je gebit dient geen gaatjes meer te hebben, als je wilt gaan bleken. Tijdens het intakegesprek geven we je hier graag meer informatie over.

9. Kan ik een bleekbehandeling annuleren?

Afspraken bij Studentist Utrecht zijn tot maximaal 24 uur voor aanvang te annuleren of te verplaatsen. Afspraken op maandag kunnen uiterlijk op vrijdag tot het tijdstip van de afspraak op maandag kosteloos geannuleerd worden. Wanneer je de afspraak bent vergeten en niet komt opdagen, zal de afspraak wel bij je in rekening gebracht worden. Bel 030 751 0106 als je de afspraak wilt annuleren of verplaatsen.

Tarieven tanden bleken

We werken bij Studentist Utrecht met de thuisbleekbehandeling. Bij de eerste afspraak maken we een bleekmalletje op maat dat je telkens opnieuw kunt gebruiken. Hierdoor ben je al snel voordeliger uit wanneer je van plan bent om vaker jouw tanden te bleken.

Bleekmalletje en techniekkosten

Behandeling
Tarief
Bleekmalletje per kaak
€ 153,88
Bleekspuitjes: per stuk (1x bleken voor beide kaken)
€ 22,00

NIEUW: bij Studentist Amsterdam en Utrecht kun je jouw tanden binnen één uur laten bleken. 

Studenten uit Utrecht over tanden bleken:

Fabian uit Utrecht

‘Ik heb inmiddels bij verschillende praktijken mijn tanden laten bleken, maar Studentist is mij tot nu toe het beste bevallen. Ze geven uitgebreid uitleg over de behandeling en zijn erg vriendelijk.’

Anoniem uit Utrecht

‘Super tevreden over de behandeling en het eindresultaat. Je tanden thuis bleken was nog nooit zo eenvoudig.’

Francine uit Utrecht

‘Gewoon prima. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg.’

Contactgegevens Tandartspraktijk Utrecht

Studentist Utrecht
Keistraat 4
3512 HV Utrecht

Telefoon: 030 751 0106
Spoed (buiten openingstijden): 020 303 4500
E-mail: utrecht@studentist.nl

Openingstijden

Maandag

09:00 - 17:00 uur

Dinsdag

09:00 - 17:00 uur

Woensdag

09:00 - 17:00 uur

Donderdag

09:00 - 17:00 uur

Vrijdag

Gesloten

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Tandarts Amsterdam Centrum - Kim ten Bohmer Studentist
Tandarts Mevr. K.L. ten Böhmer, MSc
Utrecht

Tandarts Amsterdam Centrum - Laura Jacobs Studentist
Tandarts Mevr. L. Jacobs-Verburgt, MSc.
Utrecht

Geregistreerd Mondhygiënist Dhr. A. Naveed, BaH.
Utrecht

Tandarts Mevr. J. Kindt, Msc.
Utrecht

Geregistreerd Mondhygiënist Mevr. L. Ouallil, BSc.
Utrecht

Stagiaire Tandarts-assistente Mevr. S. Kuyucu
Utrecht

Tandarts Mevr. P. Borghans, MSc
Utrecht

Stagiaire Tandarts-assistente Mevr. V. Kuttor
Utrecht

Stagiaire Tandarts-assistente Mevr. R. Moussavi
Utrecht

Balie-assistente Mevr. J. A. Locher
Utrecht

Student Mondzorgkunde Mevr. R. Spreij
Utrecht

Team Studentist Utrecht

Studentist heeft een vakkundig en ervaren team. Onze tandartsen in Utrecht staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Tandartsen en voldoen hiermee aan de normen die horen bij een professionele uitoefening van het beroep tandarts. Studentist is dus niet alleen een betaalbare, maar ook een deskundige tandarts in Utrecht.

Maak kennis met het team

Route naar Studentist Utrecht

Studentist app

Plan eenvoudig je afspraken in via de app van Studentist Utrecht. Je vindt de app in de Google Play Store.

© Copyright 2024 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |