Binnen 1 uur wittere tanden
Bleken onder toezicht van een tandarts
Veilige en effectieve bleekmethode
Geen bijwerkingen dankzij korte behandeltijd

Voordelen van deze bleekbehandeling

Ten opzichte van andere bleekmethodes, biedt de BlancOne een aantal grote voordelen. Bij een behandeling met BlancOne komt binnen enkele minuten singlet-zuurstof vrij. Deze stof is het meest effectieve, veilige en wetenschappelijk bewezen middel voor het bleken van tanden.

De innovatieve technologie van BlancOne, maakt het mogelijk om zowel de behandeltijden als de gebruikte concentraties waterstofperoxide aanzienlijk te reduceren. De BlancOne methode is de meest veilige en effectieve bleekmethode van dit moment.

Zo werkt de BlancOne bleekmethode:

 • Vooraf controleren we jouw gebit, zodat deze veilig wordt gebleekt. Ook geven we je uitleg over de behandeling.
 • Eerst polijsten we jouw gebit.
 • Daarna brengen we een bleekgel aan op je tanden.
 • Met een speciale blauwe lamp start het bleekproces.
 • Met de korte bleekbehandeling worden je tanden gebleekt.
 • Als je kiest voor je Total Complete-behandeling, wordt de bleekgel vervangen en worden bovenstaande stappen drie keer herhaald.
 • Afsluitend geven we je informatie over wat je wel/niet mag eten.
 • Met een stralend wit gebit verlaat je de praktijk!

De BlancOne behandelingen hebben dankzij de korte behandeltijd géén bijwerkingen. Eén bleekbehandeling met BlancOne leidt dus niet tot gevoeligheid en beschadigingen van het glazuur. BlancOne is ook het enige product, zonder anti-gevoeligheids- en minimaliseringstoevoegingen. BlancOne respecteert de fysiologische pH van het glazuur.

Naast een recht gebit en gezond tandvlees, is het schoonheidsideaal voor onze tanden verbonden met de kleur ervan. Met de tijd, absorberen onze tanden kleurstoffen uit eten, drinken en door het roken van sigaretten, waardoor de tanden doffer en geler worden.

Laat je tanden bleken onder toezicht van de tandarts

Al geruime tijd vinden mensen het belangrijk om een fris en wit gebit te hebben. Veel bedrijven speelden dan ook in op deze behoefte van de consument. Helaas verliepen bleekbehandelingen van tanden in het verleden lang niet altijd veilig en onder toezicht van een tandarts. Hierdoor kan er veel schade aan het gebit ontstaan. Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Studentist. Het bleken van de tanden en kiezen gebeurt daarom altijd onder toezicht van een tandarts. De behandeling wordt altijd uitgevoerd door een tandheelkundig medewerker.

In Europa geldt sinds 2012 een nieuwe wet, waarop het percentage waterstofperoxide bij een bleekbehandeling is gemaximaliseerd naar 6%. In deze wet staat tevens beschreven, dat bleekbehandelingen uitsluiteind mogen worden uitgevoerd onder supervisie van een tandarts. Omdat we het bij Studentist belangrijk vinden dat het veilig en effectief gebeurt, dient er alvorens iedere bleekbehandeling een consult plaats te vinden bij een tandarts; zo kan de veiligheid van het bleken gegarandeerd worden.

Reguliere patiënten, die recentelijk een reguliere periodieke controle hebben ondergaan, volstaan daarmee. Voor externe patiënten kan het voorkomen dat onze tandartsen iets constateren tijdens dit controle consult (€53,88), waardoor een bleekbehandeling op dat moment niet veilig wordt geacht. Je wordt dan eerst terugverwezen naar je eigen tandarts, om dit probleem te laten oplossen, alvorens de bleekbehandeling bij Studentist kan worden uitgevoerd. Wanneer je gebit weer gaaf en gezond is, wat door onze tandarts wordt vastgesteld, kan de bleekbehandeling uitgevoerd worden. Bij Studentist Amsterdam en Utrecht bieden we twee bleekbehandelingen aan:

 • Touch-up – een behandeling van 20 minuten, waarna je gebit een frisse uitstraling heeft.
  • Handig om direct na je gebitsreiniging te plannen, zodat je met een stralende, frisse en witte glimlach de praktijk verlaat. Deze behandeling wordt aangeraden, wanneer je tussendoor je glimlach wilt verfrissen.
 • Total Complete – haal het meeste uit je glimlach.
  • Met deze complete behandeling haal je het beste uit je glimlach naar boven. Bij deze methode wordt meerdere malen de bleekgel aangebracht. Wil je voor langere tijd resultaat en een duidelijk verschil zien, dan is deze behandeling echt iets voor jou.

BlancOne: snel, effectief en onschadelijk voor het glazuur

De bleekbehandelingen van BlancOne zijn het resultaat van 15 jaar onderzoek, dat geleid heeft tot een nieuwe benadering van tanden bleken en tot de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Dankzij lichtenergie en speciale lichtgevoelige versnellers, werkt de behandeling van BlancOne met een snelheid die met traditionele bleekbehandelingen ondenkbaar is.

Bij een behandeling met BlancOne komt binnen enkele minuten singlet-zuurstof vrij, het meest effectieve, veilige en wetenschappelijk bewezen middel voor het bleken van tanden. De innovatieve technologie van BlancOne, maakt het mogelijk om zowel de behandeltijen als de gebruikte concentraties waterstofperoxide aanzienlijk te reduceren. Hierdoor wordt veilig, effectief en comfortabel bleken van tanden gegarandeerd. De BlancOne behandelingen hebben dankzij deze korte behandeltijd geen bijwerkingen. Een bleekbehandeling met BlancOne leidt dus niet tot gevoeligheid en beschadigingen van het glazuur. BlancOne is ook het enige product zonder anti-gevoeligheids- en minimaliseringstoevoegingen. BlancOne respecteert de fysiologische pH van het glazuur.

Een bleekafspraak inplannen?

Een afspraak maken om een bleekbehandeling uit te laten voeren gaat heel gemakkelijk. Online via onze webagenda is het mogelijk om een afspraak in te plannen in Utrecht of Amsterdam. Wilt u meer informatie of telefonisch een afspraak maken, wij helpen je graag!

Reacties van klanten/patiënten:

Klantenreacties:

Zelf was ik niet bekend met het bleken van mijn tanden in een tandartsstoel. Ik heb een aantal jaar geleden wel bleekbitjes gehad, die door de tandarts waren gemaakt. Dit proces duurde toen een aantal dagen. Nu vond ik dat na 4 jaar mijn tanden en kiezen geler waren geworden, door het drinken van koffie en rode wijn. Met deze methode waren mijn tanden binnen 1 uur weer zo wit als 4 jaar geleden. Heel erg blij en tevreden!

© Copyright 2024 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |