Online je afspraken maken
De laagste tarieven
Praktijken in hartje centrum
Voor spoed direct beschikbaar

Algemene tandheelkunde Groningen

Met algemene tandheelkunde verhelpen en voorkomen we gebitsproblemen. Je kan bij onze tandartspraktijk terecht voor het vullen van gaatjes, kronen en bruggen en algemeen onderhoud aan je gebit. Een aantal van onze algemene behandelingen zijn:

Direct inschrijven of maak een afspraak

Algemene tandheelkunde? Zo zit dat

Algemene tandheelkunde is eigenlijk niets meer en niets minder dan een verzamelnaam voor de behandelingen waarmee we je gebit en algemene mondgezondheid in een goede conditie houden. Behandelingen die onder deze verzamelnaam vallen zijn bijvoorbeeld een periodieke controle, gaatjes vullen en tandsteen verwijderen.

Schrijf je in bij Studentist Groningen

Ben je nieuw in Groningen en ook nog eens student? Schrijf je dan nu in als patiënt bij de studententandarts van Groningen. We werken zonder wachtrij, je bent dus altijd snel geholpen.

Wat kost een algemene tandheelkundige behandeling?

De kosten rondom de algemene tandheelkundige behandelingen verschillen onderling van elkaar. Ook is het mogelijk dat te tarieven elke jaar van elkaar verschillen. De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) stelt de tarieven jaarlijks vast. Benieuwd naar wat de behandelingen dit jaar kosten? Bekijk dan ons actuele tarievenoverzicht via onderstaande button.

Krijg ik de kosten voor algemene tandheelkundige behandelingen vergoed?

Alle tandheelkundige behandelingen worden tot het 18e levensjaar vergoed vanuit de basisverzekering. Ben je ouder dan 18 jaar en wil je toch de kosten vergoed krijgen? Dan raden we je aan een aanvullende tandartsverzekering af te sluiten. Neem contact op met je verzekeringsmaatschappij voor meer informatie over een aanvullende verzekering voor de tandarts.

Maak nu een afspraak bij Studentist in Groningen

Wil je langskomen voor een periodieke controle of denk je last te hebben van een gaatje? Maak dan een afspraak in onze vestiging in Groningen door onderstaande button of via 030 751 0106. Ben je nog geen patiënt bij ons? Schrijf je dan eerst in.

Direct inschrijven of maak een afspraak

Het intakegesprek bij de praktijk

Nadat je je hebt ingeschreven bij onze tandartspraktijk, plannen we graag een intakegesprek met je in. Zo leren we elkaar kennen, voeren we direct een eerste controle uit en bespreken we de historie van je mondgezondheid. Als je te lang niet bij de tandarts bent geweest, is het mogelijk dat we een overzichtsfoto moeten maken om zo een totaaloverzicht te krijgen. Indien nodig stellen we een op maat gemaakt behandelplan met je op.

De behandelingen bij Studentist Groningen

Bij Studentist Groningen voeren we verschillende behandelingen regelmatig uit. Denk hierbij aan periodieke controles en het vullen van gaatjes. Daarnaast kun je bij ons terecht voor onder andere onderstaande behandelingen:

Ben je vanwege een angst voor de tandarts al jaren niet naar de tandarts geweest? Geen zorgen. Bij Studentist Groningen weten we precies hoe we angstige patiënten moeten behandelen. Zo bespreken we de behandeling stap voor stap met je en spreken we een signaal af voor wanneer je de behandeling even wilt pauzeren.

Tandartspraktijk Studentist Groningen

Studentist Groningen
Lopendediep 7
9712 NV Groningen

Telefoon: 050 752 1911
Spoed (buiten openingstijden): 050 535 0370
E-mail: groningen@studentist.nl

Openingstijden

Maandag

09:00 - 17:00 uur

Dinsdag

09:00 - 17:00 uur

Woensdag

09:00 - 17:00 uur

Donderdag

09:00 - 17:00 uur

Vrijdag

09:00 - 17:00 uur

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Tandarts Dhr. S. Aldunein, MSc.
Groningen

Tandarts Dhr. N. Hooghiemstra, MSc.
Groningen

Office-manager Mevr. J. Hooghiemstra
Groningen

Preventie-assistente Mevr. E. de Vries
Groningen

Preventie-assistente Mevr. K. Busscher
Groningen

Paro-preventieassistente Mevr. L. Zijlstra
Groningen

Preventie-assistente Mevr. A. Hoekzema
Groningen

Tandartsassistente Mevr. L. Roerig
Groningen

Student Mondzorgkunde Mevr. L. Scott
Groningen

Mondhygiënist Mevr. R. Dekker, BSc.
Groningen

Team Studentist Groningen

De tandartsen van Studentist Groningen voldoen aan de normen die horen bij een professionele uitoefening van het beroep tandarts. Studentist is niet alleen een betaalbare, maar ook een zeer ervaren tandarts in Groningen.

Maak kennis met het hele team

Route naar Studentist Groningen

Studentist app

Plan eenvoudig je afspraken in via de app van Studentist Groningen. Je vindt de app in de App Store en in de Google Play store.

© Copyright 2024 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |