Online je afspraken maken
De laagste tarieven
Op woensdag ook in de avond geopend
Voor spoed direct beschikbaar

Algemene tandheelkunde Amsterdam Centrum

Het is belangrijk om regelmatig je gebit te laten controleren door een tandarts of mondhygiënist om problemen en klachten te voorkomen. Een aantal van onze veelvoorkomende algemene behandelingen zijn:

Schrijf je direct in of maak online een afspraak

Wat is algemene tandheelkunde?

Algemene tandheelkunde omvat alle behandelingen die ervoor zorgen dat jouw gebit gezond blijft. Dit zijn vooral basisbehandelingen. Naar aanleiding van een mondonderzoek geeft de tandarts advies over de behandelingen die ervoor zorgen dat je een mooi en gezond gebit behoudt.

Nieuwe patiënt bij Studentist Amsterdam

Je kunt je op onze website inschrijven als nieuwe klant. Hier vul je je gegevens in en kun je belangrijke informatie vermelden over jouw gebit. We hebben geen wachtrij en je bent ervan verzekerd dat je snel geholpen wordt.

Schrijf je direct in

Tandartskosten

De landelijke tarieven voor de tandarts worden jaarlijks vastgelegd door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Door altijd te kiezen voor de voordeligste behandelmethode, zorgen we ervoor dat je nooit te veel betaalt, zónder dat de kwaliteit daaronder lijdt. Voor de prijzen van onze overige behandelingen bekijk je ons complete overzicht met alle tarieven.

Uw tandartsverzekering

Tot je 18e levensjaar worden de behandelingen bij de tandarts voor 100% vergoed door jouw zorgverzekeraar vanuit de basisverzekering. Vanaf je 18e is de vergoeding afhankelijk van de aanvullende tandartsverzekering die je hebt afgesloten. Voor meer informatie over de vergoedingen kun je het beste contact opnemen op met jouw zorgverzekeraar.

Maak een afspraak bij Studentist Amsterdam

Wil je meer weten over een van onze behandelingen of wil je direct een afspraak maken bij onze tandarts in Amsterdam? Neem dan contact op met de praktijk in Amsterdam door te bellen naar 020 751 0839 of maak gebruik van onderstaande buttons.

Het intakegesprek

Bij je eerste afspraak maak je kennis met je tandarts. Hierbij wordt een mondonderzoek uitgevoerd en bespreken we het verleden van je gebit. Om een goed beeld te krijgen van je tanden en kiezen, maken we eventueel röntgenfoto’s. Aan de hand van deze controle stellen we samen met jou een behandelplan op.

Periodieke controle

Het is belangrijk om regelmatig je gebit te laten controleren. Aan de hand van het intakegesprek schat de tandarts in hoe vaak per jaar je terug moet komen voor een controle. Doorgaans is dit twee keer per jaar. Tijdens de halfjaarlijkse controle bekijken we de conditie van je tandvlees, tanden en kiezen. Ook controleren we je gebit op gaatjes.

Onze behandelingen

Op basis van  je wensen en de bevindingen van de tandarts zullen we diverse behandelingen aanraden voor een gezond gebit. Je beslist uiteraard zelf welke je laat uitvoeren. Een aantal van onze veelvoorkomende algemene en cosmetische behandelingen zijn:

Angst voor de tandarts

Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten. Bij het intakegesprek maak je kennis met onze tandarts en met de praktijk. In dit gesprek bespreken we je eventuele tandartsangst, zodat we een behandelplan voor je kunnen opstellen. Door goede afspraken te maken, helpen we je geleidelijk aan van jouw angst af.

Contactgegevens Studentist Amsterdam

Studentist Amsterdam
Nieuwe Doelenstraat 1A
1012 CP Amsterdam

Telefoon: 020 751 0839
Spoed (buiten openingstijden): 020 723 48 48
E-mail: amsterdam@studentist.nl

Openingstijden

Maandag

09:00 – 17:00 uur

Dinsdag

09:00 – 17:00 uur

Woensdag

09:00 – 21:15 uur

Donderdag

09:00 – 17:00 uur

Vrijdag

09:00 – 17:00 uur

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Routebeschrijving

Studentist app

Download nu de de Studentist app! Plan je eenvoudig een nieuwe controle afspraak in via de app van Studentist Amsterdam.

Je vindt de app in de App Store en in de Google Play store.

© Copyright 2024 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |