Online je afspraken maken
De laagste tarieven
Op woensdag ook in de avond geopend
Voor spoed direct beschikbaar

Trioclear™ Amsterdam

Ben je niet tevreden met de stand van je tanden, maar wil je geen slotjesbeugel? Studentist corrigeert je tanden met de nieuwe betaalbare onzichtbare beugel: Trioclear™. Bepaalde tandstandafwijkingen kunnen we zelf binnen de praktijk in Amsterdam behandelen. Is het probleem te complex, dan brengen we je in contact met een orthodontische specialist in de buurt.

  • De betaalbare onzichtbare beugel voor rechte tanden.
  • Een innovatieve drie-staps oplossing op maat.
  • Nauwelijks pijn tijdens het dragen van de aligners.
  • Op woensdag ook in de avond geopend
Schrijf je direct in of maak online een afspraak

Waarom Trioclear™?

De Trioclear™ biedt de oplossing voor een gebit met een verkeerde stand van de tanden. De volgende tandstandafwijkingen kunnen worden verbeterd:

  • Diasteem: het spleetje tussen de tanden.
  • Crowding: te weinig ruimte voor de tanden en kiezen in de kaak, waardoor ze over elkaar staan.
  • Overbeet: een te grote afstand tussen de boven en ondertanden.
  • Onderbeet: de onderste tanden steken sterk uit ten opzichte van de boventanden.
  • Kruisbeet: de tanden en kiezen passen niet goed op elkaar.
  • Open beet: De tanden van de boven- en onderkaak raken elkaar volledig niet aan.

Hoe ziet de Trioclear™ behandeling eruit?

Studentist Amsterdam is gespecialiseerd in Trioclear™ orthodontische behandelingen. Met deze onzichtbare beugel, laat je je glimlach weer stralen. De Trioclear™-behandeling ziet er als volgt uit:

Het eerste consult

Voordat we beginnen met de Trioclear™-behandeling, kom je bij ons langs in de praktijk. We bepalen dan eerst of de Trioclear™ voor jou de beste oplossing is. Vertel ons je wensen en wij vertellen je welke resultaten je kunt verwachten met deze onzichtbare beugel. Je mag al je vragen aan ons stellen en we leggen je de vervolgstappen van de behandeling verder uit. Na dit consult ontvang je een persoonlijk behandelplan en kostenoverzicht.

Gebit analyse voor een bitje op maat

Tijdens een vervolgafspraak kom je weer naar de praktijk in Amsterdam. Hier maken we nieuwe foto’s van je gebit en bekijken we de huidige stand van je tanden. Daarna maken we een afdruk van je gebit. Hiermee maken we een simulatie die je precies laat zien wat het eindresultaat gaat worden. We kunnen je tijdens dit consult ook vertellen hoe lang je de bitjes moet dragen om het eindresultaat te behalen.

Aligners dragen van Trioclear™

Nu we alle gegevens van je gebit hebben verzameld, gaan we de aligners voor je maken. Deze liggen na een paar weken voor je klaar in onze tandartspraktijk. Als je het bitje ophaalt, vertellen we je hoe je de beugel moet dragen en hoe je het bitje goed schoon houdt. Als de druk van de Trioclear™ aligner van je tanden af is (ongeveer na twee weken), start je met een nieuw bitje tot het gewenste resultaat behaald is.

Kosten en vergoeding Trioclear™

De Trioclear™ wordt vrijwel nooit vergoed vanuit de basisverzekering, ook niet voor kinderen onder de 18 jaar. Er zijn uitzonderingen, namelijk als er sprake is van een ernstige ontwikkelings- of groeistoornis van de mond, het gebit of de kaak. Informeer bij je verzekeraar of de behandeling vergoed wordt of sluit een aanvullende verzekering af. De Nederlandse Zorgautoriteit stelt ieder jaar de tarieven voor orthodontie vast. Deze kun je bekijken op de tarievenpagina van Studentist Amsterdam.

Compleet overzicht van de tarieven

Veelgestelde vragen

Hoe lang moet ik een Trioclear™ bitje dragen?

Het hangt af van de huidige stand van je tanden en hoe lang je de Trioclear™ moet dragen. Je wisselt geleidelijk van hardheid van het bitje (zacht, naar medium, naar hard). We raden aan om de beugel minimaal 22 uur per dag te dragen. Tijdens het tweede consult kunnen we je precies vertellen hoe lang je de Trioclear™ bitjes moet dragen voor het gewenste resultaat.

Zien anderen dat ik een beugel draag?

De aligner heeft een doorzichtige kleur. De kans is klein dat iemand de beugel ziet. Met de aligner van Trioclear™ wordt ook een deel van je tandvlees bedekt. De beugel is dus ook nauwelijks zichtbaar als je praat of lacht.

Mag ik de Trioclear™ inhouden als ik ga eten of drinken?

Je mag de Trioclear™ inhouden als je iets kouds eet of drinkt. Bij een warm gerecht of warme drank moet je het bitje uitdoen. Vind je dat niet zo’n prettig idee, dan mag je de beugel ook uit doen tijdens de maaltijd.

Doet het dragen van een Trioclear™ pijn?

TrioClear® is een innovatieve drie-staps oplossing, waardoor je nauwelijks pijn voelt tijdens het dragen van de aligner. Je wisselt geleidelijk van een zachte, naar een medium, naar een hard bitje voor elk onderdeel van de behandeling. Hierdoor doet de behandeling minder pijn dan het dragen van een gewone beugel.

Tandarts Amsterdam Centrum - Laura Jacobs Studentist
Tandarts Mevr. L. Jacobs-Verburgt, MSc.
Amsterdam Centrum

Tandarts Mevr. M.F. Wilschut, MSc.
Amsterdam Centrum

Tandarts Amsterdam Centrum - Kim ten Bohmer Studentist
Tandarts Mevr. K.L. ten Böhmer, MSc
Amsterdam Centrum

Tandarts Mevr. V. Masthoff, MSc.
Amsterdam Centrum

Geregistreerd Mondhygiënist Dhr. A. Naveed, BaH.
Amsterdam Centrum

Tandartsassistente Mevr. P.C. Vet
Amsterdam Centrum

Tandartsassistente Mevr. E. Arrias
Amsterdam Centrum

Tandarts Mevr. J. Kindt, Msc.
Amsterdam Centrum

Geregistreerd Mondhygiënist Mevr. S. Koekkoek
Amsterdam Centrum

Tandarts Dhr. M. C. van den Born Msc.
Amsterdam Centrum

Balie-assistente Mevr. J. A. Locher
Amsterdam Centrum

Geregistreerd Mondhygiënist Mevr. K. M. Suttle BSc
Amsterdam Centrum

Ons team in Amsterdam

Een kleine greep uit het gespecialiseerde team van Studentist in Amsterdam.

Maak kennis met het hele team

Maak een afspraak in onze praktijk in Amsterdam

Heb je nog vragen over de Trioclear™ of wil je weten of deze onzichtbare beugel iets voor jou is? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 751 0839 of mail naar amsterdam@studentist.nl.

Zit je spalkje los?

Als je spalkje los zit is het belangrijk om zo snel mogelijk een afspraak te maken bij de tandarts in Amsterdam. Maak eenvoudig een afspraak via onze online afsprakentool. We helpen je graag!

Afspraak maken reparatie spalkje bij Studentist in Amsterdam Centrum

Contactgegevens

Studentist Amsterdam
Nieuwe Doelenstraat 1A
1012 CP Amsterdam

Telefoon: 020 751 0839
Spoed (buiten openingstijden): 020 723 48 48
E-mail: amsterdam@studentist.nl

Openingstijden

Maandag

09:00 – 17:00 uur

Dinsdag

09:00 – 17:00 uur

Woensdag

09:00 – 21:15 uur

Donderdag

09:00 – 17:00 uur

Vrijdag

09:00 – 17:00 uur

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Routebeschrijving

Onze praktijk is gemakkelijk te bereiken met de fiets, de auto en het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam centraal ben je binnen 10 minuten bij onze tandartspraktijk. Houd altijd 9292.nl in de gaten voor de actuele vertrektijden.

Studentist app

Download nu de de Studentist app! Plan je eenvoudig een nieuwe controle afspraak in via de app van Studentist Amsterdam.

Je vindt de app in de Google Play store.

© Copyright 2024 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |