Online je afspraken maken
De laagste tarieven
Voor spoed direct beschikbaar
Praktijk in het centrum

Tandartspraktijk in Groningen

Onze praktijk bevindt zich aan de Lopendediep 7, nabij de Rijksuniversiteit Groningen. De praktijk is gemakkelijk te voet, per fiets of met het openbaar vervoer te bereiken. In de straat is ook voldoende ruimte om je fiets neer te zetten.

Indien je vanaf Groningen Centraal met het openbaar vervoer komt pak je bus 9 of 7 richting Groningen Noord. Bij de bushalte Verlengde Visserstraat stap je uit en dan is het nog zo’n 700 meter lopen naar de Lopendediep 7, waar onze praktijk is gevestigd.

Schrijf je direct in of maak online een afspraak

Ben je op zoek naar een tandarts in Groningen en wil je je inschrijven? Bij Studentist Groningen kun je gemakkelijk online je afspraken inplannen.

Contactgegevens

Studentist Groningen
Lopendediep 7
9712 NV Groningen

Telefoon: 050 752 1911
Spoed (buiten openingstijden): 050 535 0370
E-mail: groningen@studentist.nl

Openingstijden

Maandag

09:00 - 17:00 uur

Dinsdag

09:00 - 17:00 uur

Woensdag

09:00 - 17:00 uur

Donderdag

09:00 - 17:00 uur

Vrijdag

09:00 - 17:00 uur

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Locatie Studentist Groningen

Bekijk de tandartspraktijk van buiten

Neem een kijkje in de straat waar Studentist Groningen is gevestigd door in het venster hieronder met je muis rond te slepen.

Behandelingen

Bij Studentist Groningen kan je terecht voor algemene tandheelkunde (zoals periodieke controles), maar ook voor gespecialiseerde behandelingen. Denk daarbij aan het trekken van verstandkiezen en wortelkanaalbehandelingen. Voor vragen over de behandelingen die wij allemaal uitvoeren kan je altijd even bellen met 050 – 752 1911. Wij voorzien je graag van meer informatie.

Routebeschrijving

Studentist Groningen is gevestigd op een centraal gelegen locatie nabij de Rijksuniversiteit Groningen. De praktijk is gemakkelijk bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer of te voet. Vanaf de Grote Markt kan je binnen 5 minuten naar onze praktijk aan de Lopende Diep lopen.

Patiënten over Studentist Groningen

Bij Studentist streven we er altijd naar onze dienstverlening te verbeteren. Jouw feedback kunnen we daarbij goed gebruiken. Als je opmerkingen hebt, laat het ons dan ook gerust weten! Hieronder zie enkele recente beoordelingen van patiënten, afkomstig van Independer.

© Copyright 2024 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |