fbpx

Wij maken gebruik van cookies voor een goede werking van de website, het maken van online afspraken en om (anoniem) inzicht te krijgen hoe bezoekers de website gebruiken. 

Tandarts Amsterdam

Tandartsprakijk Studentist is dé tandarts in Amsterdam. In onze moderne tandartspraktijk aan de Nieuwe Doelenstraat 1A, helpen we je graag jouw gebit mooi en gezond te houden.

Waarom Studentist Amsterdam?

  • Tandarts dichtbij de universiteit
  • Voordeligste behandelmethodes
  • Vooraf duidelijke prijsopgave
  • Binnen 1 dag geholpen

Bij Studentist kan je voor reguliere behandelingen vaak binnen een dag terecht. Kiespijn of gebitsschade? Bij ons kan je terecht voor je pijnklacht tijdens openingstijden. Bel voor spoedgevallen direct naar 020 751 0839.

 

Online afspraak maken

Beoordeeld met

9,5 op

op tandarts.nl

9,0 op

op zorgkaartnederland.nl

8,3 op

op independer.nl

Google score Studentist Amsterdam

Contactgegevens

Studentist Amsterdam
Nieuwe Doelenstraat 1A
1012 CP Amsterdam
Telefoon: 020 751 0839
Spoed (buiten openingstijden): 
020 723 48 48

Openingstijden

Maandag:     09:00 – 17:00 
Dinsdag:       09:00 – 17:00
Woensdag:   09:00 – 17:00
Donderdag:  09:00 – 17:00
Vrijdag:         09:00 – 17:00
Zaterdag:     gesloten
Zondag:       gesloten 

Voordelen tandartspraktijk Studentist

Studentist biedt een totaalpakket van moderne tandheelkunde. Van periodieke controles, gaatjes vullen, doorkomende verstandskiezen, tot kroon- en brugwerk. Bij Studentist kun je terecht voor al je tandheelkundige zorg. Daarnaast kun je bij Studentist al binnen 1 uur je tanden bleken!

Onze praktijk in Amsterdam

Onze Amsterdamse praktijk is voorzien van de modernste tandartsapparatuur en is gelegen in het hart van de stad, aan de Nieuwe Doelenstraat 1A. De praktijk is zowel met het openbaar als met de fiets en auto goed te bereiken. Vanaf Amsterdam Centraal ben je binnen 10 minuten op bestemming (zie ook: route). Meer informatie over Studentist Amsterdam. 

Online afspraak makenOnline inschrijven

Behandelkamer

Waarom Studentist?

Onze tandartspraktijk ligt in het centrum van Amsterdam, vlakbij de universiteit. Wij verzorgen de meest voordelige behandelmethode zonder in te leveren op kwaliteit. Van tevoren krijg je altijd een duidelijke prijsopgave van de behandeling, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Voor een periodieke controle of reguliere behandeling kun je vaak al binnen 1 dag bij Studentist Amsterdam terecht!

Online afspraak maken tandarts Amsterdam

Via de onderstaande tool kun je direct online een afspraak inplannen voor een periodieke controle of een eerste afspraak bij de tandarts. Let op: andere afspraken kunnen alleen telefonisch worden gemaakt door te bellen naar 020 751 0839.

Online afspraak makenOnline inschrijven

Routebeschrijving tandartspraktijk Studentist Amsterdam

Studentist ligt in het centrum van Amsterdam aan de Nieuwe Doelenstraat 1A. Wij zijn zowel met het openbaar vervoer als met de fiets goed te bereiken. 
Vanaf Amsterdam Centraal ben je binnen 10 minuten bij onze praktijk. Ga je met het OV? Dan kun je kiezen voor de volgende tramlijnen vanaf Amsterdam Centraal:

  • Tram 14 (richting Flevopark) – Halte Rokin
  • Tram 24 (richting VU medisch centrum) – Halte Muntplein
  • Tram 4 (richting Station RAI) – Halte Spui (Rokin)
  • Metro 51 (richting Westwijk) – Metrostation Nieuwmarkt
  • Metro 52 (richting Station Zuid) - Metrostation Rokin

Vanaf de tramhalte Muntplein loop je over het Rokin en sla je linksaf het water over via de Doelensluis. Vanaf de Doelensluis loop je door op de Nieuwe Doelenstraat. De praktijk van Studentist vind je aan je linkerhand.

Vanaf metrostation Nieuwemarkt loop je richting de Kloveniersbrugwal en sla je linksaf. Loop rechtdoor langs het water. Na ongeveer 500 meter draait de Kloveniersbrugwal iets naar rechts en verandert het in de Nieuwe Doelenstraat. Aan de rechterkant vind je de tandartspraktijk van Studentist. 
Let op: bovenstaand advies is onder voorbehoud. De dienstregelingen kunnen wijzigen. Raadpleeg daarom altijd 9292.nl voor vertrek.

 

Hier vind je een uitgebreide routebeschrijving naar de praktijk

*Bovenstaand advies is onder voorbehoud. De dienstregelingen kunnen wijzigen. Raadpleeg 9292.nl voor je vertrekt.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met de tandarts? Dat kan via onze online afspraken systeem voor een eerste afspraak of periodieke controle. Andere afspraken zijn alleen telefonisch te maken door te bellen naar 020 751 0839Andere afspraken dan een periodieke controle of eerste afspraak kunnen uitsluitend telefonisch worden gemaakt! Bel in dat geval naar Studentist Amsterdam: 020 751 0839.

Afspraak annuleren

Afspraken kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van de behandeling. Wil je de afspraak annuleren? Neem dan direct contact op met Studentist Amsterdam door te bellen; een voicemailbericht in te spreken of op de annuleringslink in de bevestigingsmail te klikken (alleen bij een periodieke controle). Ben je te laat om de afspraak tijdig te annuleren? Dan worden de kosten alsnog in rekening gebracht. Afspraken op maandag kunnen uiterlijk op vrijdag tot het tijdstip van de afspraak op maandag nog kosteloos geannuleerd worden. Afspraken op de dag na een feestdag kunnen uiterlijk op de werkdag ervoor tot het tijdstip van de afspraak kosteloos geannuleerd worden.

Nieuwe patiënten

Heb je nog geen tandarts in Amsterdam? Studentist neemt nieuwe patiënten aan! Bij je eerste bezoek wordt een uitgebreide gebitscontrole gedaan. In sommige gevallen is het hierbij nodig foto’s te maken van je gebit. Als je nieuw bent bij Studentist kun je via de bovenstaande online afspraken systeem je eerste afspraak inplannen bij een van onze tandartsen. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken door te bellen naar 020 751 0839.

Periodieke controle

Om je gebit gezond en mooi te houden is het belangrijk regelmatig voor een check-up naar de tandarts te gaan. Je gebit krijgt namelijk heel wat te voorduren en  als je behandeling uitstelt, gaat je gebit er alleen maar meer op achteruit. Bij Studentist plan je jouw periodieke controle eenvoudig en snel online in via onze online afspraken systeem. 

Tandarts tarieven 2021

De tarieven voor tandarts behandelingen worden landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Dit betekent echter niet dat je dezelfde prijs bij ons betaalt als bij een andere tandarts. Studentist houdt rekening met jouw portemonnee en kiest, indien mogelijk, altijd voor de voordeligste behandelmethode, zonder dat de kwaliteit van de behandeling daar onder lijdt. Hier onder zijn de tarieven van enkele veelvoorkomende behandelingen weergegeven.

 Behandeling   Tarief
 Periodieke controle  € 22,91
 Kleine röntgenfoto (maken en beoordelen)   € 16,88
 Beoordelen kleine röntgenfoto   € 12,66

Klik hier voor een compleet overzicht van de tarieven.

Zorgverzekeraars

Studentist heeft met de meeste zorgverzekeraars een contract afgesloten. Wil jij weten of jouw zorgverzekeraar hierbij hoort? Stuur een e-mail naar de onze praktijk via of bel naar 020 751 0839.

Klantervaringen Studentist Amsterdam

De tevredenheid van onze patiënten is erg belangrijk voor ons. Wij vragen ze daarom regelmatig of ze feedback of een recensie willen plaatsen. Lees op deze pagina hoe wij door onze patiënten beoordeeld worden. Ben je al patiënt bij ons? Wij waarderen het zeer als je op deze pagina een recensie achterlaat over je ervaring(en) in onze tandartspraktijk in Amsterdam.

Team Studentist Amsterdam

Studentist heeft een vakkundig en ervaren team van tandartsen en mondhygiënisten. Onze tandartsen in Amsterdam staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Tandartsen. Hiermee voldoen onze tandartsen aan de normen die horen bij een professionele uitoefening van het beroep tandarts. 

Studentist is dus niet alleen een betaalbare, maar ook een deskundige tandarts in Amsterdam. 

Tandarts Mevr. K.L. ten Böhmer, MSc
Tandarts ten Böhmer is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Mevr. ten Böhmer is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht. (BIG: 09922182702)

 

Tandarts Dhr. B. Hazenoot, MSc.
Tandarts Hazenoot is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Dhr. Hazenoot is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG: 59920326402)

 

Tandarts Mevr. L. Jacobs-Verburgt, MSc.
Tandarts Jacobs-Verburgt is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Ze is werkzaam voor Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht. (BIG: 69912460702)

 

Tandarts Mevr. V.M.J. Masthoff, MSc.
Tandarts Masthoff is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Mevr. Masthoff is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG: 19919029402)

 

Tandarts Mevr. M.F. Wilschut, MSc.
Tandarts Wilschut heeft tandheelkunde gestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Mevr. Wilschut is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.
(BIG: 19914222502)

 

Tandarts Mevr. T. Hakim, MSc
Tandarts Hakim is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Mevr. Hakim is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG: 29928408302)

 

 

Tandarts Mevr. V. Rampersad, MSc.
Tandarts Rampersad is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Mevr. Rampersad is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG: 99923917302)

 

 

 

 

Tandarts Mevr. A.C. Koevoets

Tandarts Koevoets is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Mevr. Koevoets is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht. (BIG:79929027002)

 

Mondhygiënist/Praktijkmanager Dhr. B.M. Rutten, BSc
Bart heeft mondzorgkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht (HU). Hij is werkzaam als mondhygiënist en praktijkmanager voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

 

Geregistreerd Mondhygiënist Dhr. A. Naveed, BaH.
Anas is afgestudeerd als geregistreerd mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht (HU). Hij werkt voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht. (BIG: 49928852799)

 

 

Tandartsassistente Mevr. D. Nguyen
Dung is afgestudeerd tandartsassistente en studeert Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht. Dung werkt voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

 

Tandartsassistente Mevr. P.C. Vet
Patricia is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

 

Office-manager/Preventie-assistente Mevr. L. Schoen
Lisette is werkzaam als office-manager en gediplomeerd preventie-assistente voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

 

Studente tandheelkunde Mevr. J. Kindt 
Janske studeert tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Janske is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht en Studentist Amsterdam. 

 

 

 

 

Studente tandheelkunde Mevr. K. de Vos
Kayla studeert tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Kayla is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

 

Tandartsassistent Mevr. E. Arrias
Everdyce is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

 
 
 

 

Studente tandartsassistente Mevr. I. Singotiko
Ilone volgt de opleiding tot tandartsassistente en loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Amsterdam.