Online je afspraken maken
De laagste tarieven
Op woensdag ook in de avond geopend
Voor spoed direct beschikbaar

Tandarts Amsterdam Centrum

Tandartspraktijk Studentist is dé tandarts in Amsterdam Centrum. In onze moderne tandartspraktijk aan de Nieuwe Doelenstraat 1A, helpen we je graag jouw gebit mooi en gezond te houden.

Hartje Amsterdam te ver weg? Bekijk onze andere locatie vlakbij de UVA op Roeterseilandcampus.

Waarom Studentist Amsterdam?

  • Tandarts in hartje centrum
  • Op woensdag ook in de avond geopend
  • Voordeligste behandelmethodes
  • Vooraf duidelijke prijsopgave
  • Binnen 1 dag geholpen

Bij Studentist kan je voor reguliere behandelingen vaak binnen een dag terecht. Kiespijn of gebitsschade? Bij ons kan je terecht voor je pijnklacht tijdens openingstijden. Bel voor spoedgevallen direct naar 020 751 0839.

Schrijf je direct in of maak online een afspraak
Tandarts Amsterdam Centrum

Contactgegevens Studentist Amsterdam Centrum

Studentist Amsterdam
Nieuwe Doelenstraat 1A
1012 CP Amsterdam

Telefoon: 020 751 0839
Spoed (buiten openingstijden): 020 723 48 48
E-mail: amsterdam@studentist.nl

Openingstijden

Maandag

09:00 – 17:00 uur

Dinsdag

09:00 – 17:00 uur

Woensdag

09:00 – 21:15 uur

Donderdag

09:00 – 17:00 uur

Vrijdag

09:00 – 17:00 uur

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Voordelen tandartspraktijk Studentist

Studentist biedt een totaalpakket van moderne tandheelkunde. Van periodieke controles, gaatjes vullen, doorkomende verstandskiezen, tot kroon- en brugwerk. Bij Studentist kun je terecht voor al je tandheelkundige zorg. Daarnaast kun je bij Studentist al binnen 1 uur je tanden bleken!

Onze praktijk in Amsterdam Centrum

Onze Amsterdamse praktijk is voorzien van de modernste tandartsapparatuur en is gelegen in het hart van de stad, aan de Nieuwe Doelenstraat 1A. De praktijk is zowel met het openbaar als met de fiets en auto goed te bereiken. Vanaf Amsterdam Centraal ben je binnen 10 minuten op bestemming (zie ook: route). Meer informatie over Studentist Amsterdam Centrum.

Tandarts Amsterdam Centrum - Laura Jacobs Studentist
Tandarts Mevr. L. Jacobs-Verburgt, MSc.
Amsterdam Centrum

Tandarts Mevr. M.F. Wilschut, MSc.
Amsterdam Centrum

Tandarts Amsterdam Centrum - Kim ten Bohmer Studentist
Tandarts Mevr. K.L. ten Böhmer, MSc
Amsterdam Centrum

Tandarts Mevr. V. Masthoff, MSc.
Amsterdam Centrum

Geregistreerd Mondhygiënist Dhr. A. Naveed, BaH.
Amsterdam Centrum

Tandartsassistente Mevr. P.C. Vet
Amsterdam Centrum

Tandartsassistente Mevr. E. Arrias
Amsterdam Centrum

Tandarts Mevr. J. Kindt, Msc.
Amsterdam Centrum

Geregistreerd Mondhygiënist Mevr. S. Koekkoek
Amsterdam Centrum

Tandarts Dhr. M. C. van den Born Msc.
Amsterdam Centrum

Balie-assistente Mevr. J. A. Locher
Amsterdam Centrum

Geregistreerd Mondhygiënist Mevr. K. M. Suttle BSc
Amsterdam Centrum

Team Studentist Amsterdam

Studentist heeft een vakkundig en ervaren team van tandartsen en mondhygiënisten. Onze tandartsen in Amsterdam staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Tandartsen. Hiermee voldoen onze tandartsen aan de normen die horen bij een professionele uitoefening van het beroep tandarts.

Studentist is dus niet alleen een betaalbare, maar ook een deskundige tandarts in Amsterdam.

Maak kennis met het hele team

Waarom Studentist?

Onze tandartspraktijk ligt in het centrum van Amsterdam, vlakbij de universiteit. Wij verzorgen de meest voordelige behandelmethode zonder in te leveren op kwaliteit. Van tevoren krijg je altijd een duidelijke prijsopgave van de behandeling, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Voor een periodieke controle of reguliere behandeling kun je vaak al binnen 1 dag bij Studentist Amsterdam terecht!

Online afspraak maken tandarts Amsterdam

Via de onderstaande tool kun je direct online een afspraak inplannen voor een periodieke controle of een eerste afspraak bij de tandarts. Let op: andere afspraken kunnen alleen telefonisch worden gemaakt door te bellen naar 020 751 0839.

Tandarts Amsterdam Centrum

Routebeschrijving tandartspraktijk Studentist Amsterdam Centrum

Studentist ligt in het centrum van Amsterdam aan de Nieuwe Doelenstraat 1A. Wij zijn zowel met het openbaar vervoer als met de fiets goed te bereiken. Vanaf Amsterdam Centraal ben je binnen 10 minuten bij onze praktijk. Ga je met het OV? Dan kun je kiezen voor de volgende tramlijnen vanaf Amsterdam Centraal:

  • Tram 14 (richting Flevopark) – Halte Rokin
  • Tram 24 (richting VU medisch centrum) – Halte Muntplein
  • Tram 4 (richting Station RAI) – Halte Spui (Rokin)
  • Metro 51 (richting Westwijk) – Metrostation Nieuwmarkt
  • Metro 52 (richting Station Zuid) – Metrostation Rokin

Vanaf de tramhalte Muntplein loop je over het Rokin en sla je linksaf het water over via de Doelensluis. Vanaf de Doelensluis loop je door op de Nieuwe Doelenstraat. De praktijk van Studentist vind je aan je linkerhand.

Vanaf metrostation Nieuwemarkt loop je richting de Kloveniersbrugwal en sla je linksaf. Loop rechtdoor langs het water. Na ongeveer 500 meter draait de Kloveniersbrugwal iets naar rechts en verandert het in de Nieuwe Doelenstraat. Aan de rechterkant vind je de tandartspraktijk van Studentist.

Let op: bovenstaand advies is onder voorbehoud. De dienstregelingen kunnen wijzigen. Raadpleeg daarom altijd 9292.nl voor vertrek.

Routebeschrijving naar de praktijk

Download nu de Studentist app

Plan eenvoudig je afspraken in via de app van Studentist Amsterdam. Je vindt de app in de Google Play store.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met de tandarts? Dat kan via onze online afspraken systeem voor een eerste afspraak of periodieke controle. Andere afspraken zijn alleen telefonisch te maken door te bellen naar 020 751 0839.

Andere afspraken dan een periodieke controle of eerste afspraak kunnen uitsluitend telefonisch worden gemaakt! Bel in dat geval naar Studentist Amsterdam: 020 751 0839.

Maak direct online een afspraak

Afspraak annuleren

Afspraken kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van de behandeling. Wil je de afspraak annuleren? Neem dan direct contact op met Studentist Amsterdam door te bellen; een voicemailbericht in te spreken of op de annuleringslink in de bevestigingsmail te klikken (alleen bij een periodieke controle). Ben je te laat om de afspraak tijdig te annuleren? Dan worden de kosten alsnog in rekening gebracht. Afspraken op maandag kunnen uiterlijk op donderdag tot het tijdstip van de afspraak op maandag nog kosteloos geannuleerd worden. Afspraken op de dag na een feestdag kunnen uiterlijk op de werkdag ervoor tot het tijdstip van de afspraak kosteloos geannuleerd worden.

Nieuwe patiënten

Heb je nog geen tandarts in Amsterdam? Studentist neemt nieuwe patiënten aan! Bij je eerste bezoek wordt een uitgebreide gebitscontrole gedaan. In sommige gevallen is het hierbij nodig foto’s te maken van je gebit. Als je nieuw bent bij Studentist kun je via de bovenstaande online afspraken systeem je eerste afspraak inplannen bij een van onze tandartsen. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken door te bellen naar 020 751 0839.

Periodieke controle

Om je gebit gezond en mooi te houden is het belangrijk regelmatig voor een check-up naar de tandarts te gaan. Je gebit krijgt namelijk heel wat te voorduren en  als je behandeling uitstelt, gaat je gebit er alleen maar meer op achteruit. Bij Studentist plan je jouw periodieke controle eenvoudig en snel online in via onze online afspraken systeem.

Lees meer over de periodieke controle

Tandarts tarieven 2023

De tarieven voor tandarts behandelingen worden landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Dit betekent echter niet dat je dezelfde prijs bij ons betaalt als bij een andere tandarts. Studentist houdt rekening met jouw portemonnee en kiest, indien mogelijk, altijd voor de voordeligste behandelmethode, zonder dat de kwaliteit van de behandeling daar onder lijdt. Hier onder zijn de tarieven van enkele veelvoorkomende behandelingen weergegeven.

Tandarts tarieven 2023

Behandeling
Tarief
Intake consult
€ 50,54
Periodieke controle
€ 25,27
Kleine röntgenfoto (maken en beoordelen)
€ 18,62
Beoordelen kleine röntgenfoto
€ 13,96

Zorgverzekeraars

Studentist heeft met de meeste zorgverzekeraars een contract afgesloten. Wil jij weten of jouw zorgverzekeraar hierbij hoort? Stuur een e-mail naar de onze praktijk via amsterdam@studentist.nl of bel naar 020 751 0839.

Tandarts Amsterdam Centrum - Studentist

Klantervaringen Studentist Amsterdam

De tevredenheid van onze patiënten is erg belangrijk voor ons. Wij vragen ze daarom regelmatig of ze feedback of een recensie willen plaatsen. Lees de ervaringen van onze patiënten. Ben je al patiënt bij ons? Wij waarderen het zeer als je een recensie achterlaat over je ervaring(en) in onze tandartspraktijk in Amsterdam.

Veelgestelde vragen aan Studentist Amsterdam

Heb je een vraag aan Studentist in Amsterdam? We hebben de meestgestelde vragen voor je beantwoord. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Waarom moet ik naar de tandarts?

Onze tandarts in Amsterdam helpt je om je gebit goed te verzorgen. Als je niet regelmatig de tandarts bezoekt, dan loop je een verhoogd risico op gebitsproblemen.

Wanneer moet ik naar de tandarts?

We adviseren om elke 6 maanden je gebit te laten controleren bij de tandarts. Dit heet de periodieke controle. Zo’n periodieke controle helpt om mogelijke gebitsproblemen in een vroeg stadium te detecteren. De tandarts kan vervolgens tijdig ingrijpen en grotere problemen met hogere kosten voorkomen. Naast de periodieke controle adviseren we om naar je tandarts te gaan bij klachten aan je gebit.

Is Studentist Amsterdam alleen voor studenten?

Ja, Studentist is gericht op studenten. Betaalbare tandheelkunde is met name voor studenten erg belangrijk. Maar onze lage tarieven doen niet onder voor de kwaliteit. In onze moderne kliniek in onder andere Amsterdam voeren we alle tandheelkundige behandelingen uit. We verzoeken je om tijdens je eerste afspraak je collegekaart mee te nemen.

Welke behandelingen bij Studentist Amsterdam vergoedt de verzekering?

Vanuit je basisverzekering worden chirurgische ingrepen, zoals het trekken van je verstandskiezen, vergoed. De meeste aanvullende tandartsverzekeringen dekken de kosten van veelvoorkomende ingrepen, zoals controles of het vullen van gaatjes. Dit kan je controleren in je verzekeringspolis of navragen bij je verzekeringsmaatschappij.

Wat zijn de kosten bij Studentist Amsterdam?

De kosten voor tandheelkundige behandelingen worden ieder jaar vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Dat betekent echter niet dat je bij alle praktijken in Nederland hetzelfde betaalt. In goed overleg met onze cliënten komen we vaak tot een kostenplaatje dat ver onder de prijzen van andere praktijken ligt. Ben je benieuwd naar een overzicht van alle tarieven, bekijk dan ons tarievenoverzicht.

Waar zit Studentist Amsterdam?

Onze tandartspraktijk vind je in het centrum van Amsterdam. Als je te voet vertrekt vanaf het centraal station, sta je binnen 10 minuten in de praktijk. Je kunt ook tram 4, 14, 24, 51 of 52 pakken, deze stoppen namelijk allemaal in de buurt van onze locatie.

Wat moet ik doen bij spoedgevallen met mijn gebit?

Bel bij spoedgevallen onze spoedtandarts Amsterdam: 020 723 48 48. Bij spoed helpen we je zo snel mogelijk, ook buiten onze openingstijden.

Volg ons op Instagram

Studentist is ook actief op het social mediakanaal Instagram. Hier delen we de leukste tandenfeitjes en het laatste nieuws van de praktijken. Bekijk hier onze laatste posts.

Schrijf je in of plan een afspraak

Woon je in Amsterdam Centrum en zoek je een nieuwe tandarts? Dan is tandartspraktijk Studentist dé praktijk voor jou!

Kom langs bij Studentist Amsterdam

Je vindt onze praktijk aan de Nieuwe Doelenstraat 1A in Amsterdam. We zijn makkelijk te bereiken per auto en het openbaar vervoer.

Tandartspraktijk Amsterdam Centrum

Nieuwe Doelenstraat 1A
1012 CP Amsterdam

Telefoon: 020 751 0839
Spoed (buiten openingstijden): 020 723 48 48
E-mail: amsterdam@studentist.nl

© Copyright 2024 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |