Online je afspraken maken
De laagste tarieven
Praktijk in hartje Utrecht
Voor spoed direct beschikbaar

Tandarts Utrecht

Wil jij niet steeds terugreizen naar je oude woonplaats voor een tandartsafspraak? Dan is een tandarts in je studieplaats de oplossing! Studentist is een tandarts in Utrecht gericht op studenten.

Voordelen tandartspraktijk in Utrecht:

  • Tandartspraktijk in het centrum van Utrecht, dichtbij de universiteit
  • Goedkoopste behandelingen
  • Vooraf duidelijkheid over wat je betaalt
  • Binnen 1 dag geholpen

Kiespijn of gebitsschade? Bij ons kan je met spoed terecht voor je pijnklacht.

Schrijf je direct in of maak online een afspraak

Contactgegevens Studentist Utrecht

Studentist Utrecht
Keistraat 4
3512 HV Utrecht

Telefoon: 030 751 0106
Spoed (buiten openingstijden): 020 303 4500
E-mail: utrecht@studentist.nl

Openingstijden

Maandag

09:00 - 17:00 uur

Dinsdag

09:00 - 17:00 uur

Woensdag

09:00 - 17:00 uur

Donderdag

09:00 - 17:00 uur

Vrijdag

Gesloten

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Afspraak maken

Wil je periodieke controles of een eerste afspraak inplannen in onze tandartspraktijk in Utrecht? Maak direct een online afspraak. Overige afspraken kunnen uitsluitend telefonisch worden gemaakt via 030 751 0106.

Afspraak annuleren

Afspraken kunnen tot 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd, dit kan door contact op te nemen met de betreffende praktijk, een bericht in te spreken op de voicemail of op de annuleringslink in de bevestigingsmail te klikken (alleen bij controles). Afspraken die niet binnen 48 uur worden geannuleerd worden in rekening gebracht. Afspraken op maandag kunnen uiterlijk op donderdag tot het tijdstip van de afspraak op maandag nog kosteloos geannuleerd worden. Afspraken op de dag na een feestdag kunnen uiterlijk op de werkdag ervoor tot het tijdstip van de afspraak kosteloos geannuleerd worden.

Studentist Utrecht

Routebeschrijving tandartspraktijk Utrecht

Studentist, dé tandarts in Utrecht, is gelegen in het centrum van Utrecht aan de Keistraat 4. Dus als student stap je gemakkelijk op de fiets of pak je het openbaar vervoer en ben je snel bij ons in de praktijk. Vanaf Utrecht Centraal kun je verschillende bussen pakken en ben je binnen 10 minuten op de locatie:

  • Stadsbus 8(richting Diakonessenhuis) – Halte Janskerkhof
  • Bus 77(richting Bilthoven) – Halte Janskerkhof
  • Stadsbus 2(richting Ringlijn Museumkwartier) – Halte Janskerkhof
  • Bus 50(richting Wageningen Busstation) – Halte Janskerkhof
  • Stadsbus 5(richting Voordorp) – Halte Janskerkhof

Bovenstaand bus advies is onder voorbehoud. De dienstregelingen kunnen wijzigen. Het is daarom altijd handig voordat je vertrekt 9292.nl te raadplegen. Ben je op zoek naar een tandarts die centraal gelegen is in Utrecht? Dan is Studentist Utrecht ideaal!

Tarieven tandarts Utrecht 2023

Wij verzorgen de meest voordelige behandelmethode zonder in te leveren op kwaliteit. Je krijgt van te voren een duidelijke prijsopgave van de behandeling. In de onderstaande tabel vind je de tarieven van de studenten tandarts in Utrecht. De tabel geeft een overzicht van de tarieven van de meest voorkomende behandelingen. Bij Studentist wordt je altijd geholpen door een vakkundige tandarts die niet alleen ervaren maar ook betaalbaar is.

Tarieven tandarts Utrecht 2023

Behandeling
Tarief
Intake consult
€ 50,54
Periodieke controle
€ 25,27
Kleine röntgenfoto (maken en beoordelen)
€ 18,62
Beoordelen kleine röntgenfoto
€ 13,96
Tandarts Amsterdam Centrum - Kim ten Bohmer Studentist
Tandarts Mevr. K.L. ten Böhmer, MSc
Utrecht

Tandarts Amsterdam Centrum - Laura Jacobs Studentist
Tandarts Mevr. L. Jacobs-Verburgt, MSc.
Utrecht

Geregistreerd Mondhygiënist Dhr. A. Naveed, BaH.
Utrecht

Tandarts Mevr. J. Kindt, Msc.
Utrecht

Geregistreerd Mondhygiënist Mevr. L. Ouallil, BSc.
Utrecht

Stagiaire Tandarts-assistente Mevr. S. Kuyucu
Utrecht

Tandarts Mevr. P. Borghans, MSc
Utrecht

Stagiaire Tandarts-assistente Mevr. V. Kuttor
Utrecht

Stagiaire Tandarts-assistente Mevr. R. Moussavi
Utrecht

Balie-assistente Mevr. J. A. Locher
Utrecht

Student Mondzorgkunde Mevr. R. Spreij
Utrecht

Maak kennis met ons team

Het team van Studentist Utrecht staat altijd voor je klaar! We helpen je graag bij alle tandproblemen.

Maak kennis met het hele team

Onze tandartspraktijk in Utrecht

Je vindt onze tandartspraktijk in het centrum van Utrecht, vlakbij de Universiteit Utrecht en de Domtoren. Je stapt dus zo vanuit je college op de fiets en staat binnen 5 minuten in de praktijk. Bij de praktijk is genoeg plek om je fiets te parkeren. Kom je met het OV? Neem dan bus 28 richting Janskerkhof vanaf de Universiteit.

Studentist App

Plan eenvoudig je afspraken bij Studentist Utrecht in via de app van Studentist. Je vindt de app in de Google Play store.

Wordt jouw afspraak vergoed?

Als student zit je niet te wachten op een hoge rekening na een bezoek bij de tandarts. Daarom is het goed om uit te zoeken wat jouw verzekering allemaal vergoedt. In Nederland vergoedt de basisverzekering voor jongeren tot 18 jaar de meeste tandartsbehandelingen. Behandelingen voor volwassenen zitten vaak niet in het basispakket. Er zijn uitzonderingen, namelijk wanneer je bijzondere tandheelkunde nodig hebt. Hier kun je denken aan, bijvoorbeeld, iemand die de zorg nodig heeft vanwege een ontwikkelingsstoornis of afwijkingen van de mond.

Wil je de kosten voor de tandarts toch vergoed krijgen? Dan is het een optie om een aanvullende verzekering af te sluiten bij je zorgverzekeraar. Het verschilt per verzekeraar welke behandelingen je vergoed krijgt.

Zorgverzekeraars

Studentist heeft met de meeste zorgverzekeraars een contract afgesloten. Wil jij weten of jouw zorgverzekeraar hierbij hoort? Stuur een e-mail naar de desbetreffende praktijk.

Schrijf je in of plan een afspraak

Woon je in Utrecht en zoek je een nieuwe tandarts? Dan is tandartspraktijk Studentist dé praktijk voor jou!

Veelgestelde vragen aan Studentist Utrecht

We krijgen regelmatig vragen bij over onze tandartspraktijk in Utrecht. Om je te helpen, hebben we de meestgestelde vragen voor je beantwoord. Heb je een vraag die we hieronder niet beantwoorden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

Hoe vaak moet ik naar de tandarts?

Ons advies is om 2 keer per jaar een periodieke controle uit te laten voeren door je tandarts. Deze controles helpen namelijk om gebitsproblemen in een vroeg stadium te signaleren. Zo kan de tandarts op tijd ingrijpen en grotere problemen voorkomen.

Waarom moet ik 2 keer per jaar naar de tandarts?

Als je 2 keer per jaar je tanden laat controleren, signaleert de tandarts mogelijke problemen in een vroeg stadium. Zo voorkom je grote ingrepen met hoge kosten. Je kunt je afspraak in onze tandartspraktijk in Utrecht natuurlijk direct combineren met een afspraak voor de mondhygiënist.

Mogen alleen studenten zich inschrijven bij Studentist Utrecht?

Studentist is dé tandarts voor studenten in Utrecht en omgeving. De praktijk vind je op een handige locatie en we hanteren zo laag mogelijke tarieven. Bij Studentist nemen we alleen studenten aan als patiënt. Neem dus je studentenkaart mee tijdens je eerste bezoek.

Welke tandartsbehandelingen vergoedt de verzekering?

Als je beschikt over een aanvullende tandartsverzekering, vergoedt je verzekeraar vaak je tandartskosten. Het verschilt per verzekering welke behandelingen onder de verzekering vallen. In je verzekeringspolis vind je welke kosten je verzekeraar vergoedt.

Welke tarieven hanteert Studentist Utrecht?

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) stelt ieder jaar de kosten voor tandheelkundige behandelingen vast. Toch betaal je niet bij alle praktijken in Nederland dezelfde prijs. Bij Studentist kijken we graag samen met je naar de meest voordelige behandelmethoden. Ben je benieuwd naar het overzicht van onze tarieven? Bekijk dan onze prijzen in het tarievenoverzicht.

Waar in Utrecht zit de tandartspraktijk?

Onze tandartspraktijk in Utrecht vind je in het centrum, op 10 minuten loopafstand van het station. Je kunt ons ook makkelijk bereiken met de bus. Bus 77 en 50 stoppen in de buurt van de tandartspraktijk, net als stadsbus 2, 5 en 8.

Kan ik bij Studentist Utrecht terecht voor spoedgevallen?

Als je urgente mondzorg nodig hebt, kun je ook buiten de reguliere openingstijden bij ons terecht. Bel bij spoedgevallen naar onze spoedtandarts in Utrecht: 020 303 4500.

Kom langs bij tandartspraktijk Studentist Utrecht

Je vindt onze praktijk aan de Keistraat 4 in Utrecht. We zijn makkelijk te bereiken per auto en het openbaar vervoer.

Tandartspraktijk Utrecht

Keistraat 4
3512 HV Utrecht

Telefoon: 030 751 0106
Spoed (buiten openingstijden): 020 303 4500
E-mail: utrecht@studentist.nl

© Copyright 2024 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |