Voordelige behandelingen
Binnen no time geholpen
Online een afspraak maken
Een tandarts in jouw studentenstad

Tandartsbehandelingen

Bij tandartspraktijk Studentist kun je terecht voor diverse behandelingen: van een periodieke controle tot het bleken van je tanden. Wil je meer weten over onze behandelingen? We leggen je hieronder graag meer uit over de alle tandheelkundige behandelingen.

Afspraak maken of schrijf je direct in

Algemene tandheelkundige behandelingen

Onder algemene tandheelkunde verstaan wij het verhelpen van algemene klachten aan het gebit en het voeren van de terugkomende controle om jou te adviseren over een goede mondhygiëne. Onderstaand hebben wij de algemene tandheelkundige behandelingen uitgelicht.

Periodieke controle

Tijdens de periodieke controle controleert de tandarts de staat van het gebit, om vervolgens een geschikt behandelplan op te stellen dat aansluit bij jouw wensen. Hierbij kun je denken aan het laten reinigen van het gebit door de mondhygiënist of het laten vullen van een gaatje

Wortelkanaalbehandelingen

Als de wortel van de tand is ontstoken, biedt een wortelkanaalbehandeling uitkomst. Tijdens de geheel pijnloze behandeling verwijdert de tandarts het ontstoken weefsel. Vervolgens worden de wortelkanalen schoongemaakt, waarna de tand of kies wordt gevuld.

Gaatje vullen

Het is een van de meest voorkomende behandelingen bij Studentist; het vullen van een gaatje. Zie jij op tegen de behandeling of ben je bang voor de tandarts? Geef dit dan van tevoren aan, zodat de tandarts hier rekening mee kan houden tijdens het laten vullen van het gaatje.

Mondhygiënist

Om problemen aan jouw gebit te voorkomen, is het belangrijk om minimaal twee keer in het jaar je gebit en tandvlees te laten reinigen door de mondhygiënist. Hierbij wordt onder andere tandsteen en tandplaque verwijderd en krijg je tips over het verbeteren van jouw mondhygiëne.

Cosmetische tandheelkundige behandelingen

Met cosmetische tandheelkunde maken wij jouw gebit nog mooier door middel van tandheelkundige hulpmiddelen en behandelingen. Hierbij kun je denken aan implantaten, het bleken van jouw tanden of een kroon- en brugbehandeling.

Kroon- en brugbehandelingen

Wanneer een van jouw tanden ernstig verzwakt is of als je een tand of kies mist, biedt een kroon of brug uitkomst. Onze vakkundige tandartsen adviseren jou graag over de beste optie.

Tanden bleken

Je tanden kunnen verkleuren door kleurstoffen in eten en drinken, maar ook door roken. Om ervoor te zorgen dat jouw tanden weer stralend wit worden, kun je je tanden laten bleken bij de tandartspraktijk in jouw studiestad.

Implantaten

Een implantaat is een titanium kunstwortel die geplaatst kan worden om een missende tand te vervangen. Boven op het implantaat wordt een brug of kroon geplaatst, zodat je weer ongegeneerd kunt praten en lachen. Voor het laten plaatsen van implantaten kunnen wij jou in contact brengen met de juiste specialist.

Orthodontie

Orthodontie is een specialisme binnen de tandheelkunde. Een orthodontist is bezig met het optimaliseren van de stand van tanden in de mond zodat er een mooi en harmonieus gebit ontstaat. Wij kunnen jou in contact brengen met een orthodontist voor het uitvoeren van deze behandelingen.

Schrijf je in of plan een afspraak

Woon je in Amsterdam, Utrecht of Groningen en zoek je een nieuwe tandarts? Dan is tandartspraktijk Studentist dé praktijk voor jou!

Tandarts Amsterdam Centrum - Laura Jacobs Studentist
Tandarts Mevr. L. Jacobs-Verburgt, MSc.
Amsterdam, Roeterseiland Campus & Utrecht

Tandarts Amsterdam Centrum - Kim ten Bohmer Studentist
Tandarts Mevr. K.L. ten Böhmer, MSc
Amsterdam, Roeterseiland Campus & Utrecht

Geregistreerd Mondhygiënist A. Naveed, BaH.
Amsterdam, Roeterseiland Campus & Utrecht

Tandarts Mevr. J. Kindt, Msc
Amsterdam Centrum & Utrecht

Geregistreerd Mondhygiënist Mevr. L. Ouallil, BSc.
Utrecht

Tandartsassistente Mevr. E. M. Arrias
Amsterdam Centrum

Tandarts Mevr. M.F. Wilschut, MSc
Amsterdam Centrum

Tandarts Mevr. V.M.J. Masthoff, MSc
Amsterdam Centrum

Tandartsassistente Mevr. P.C. Vet
Amsterdam Centrum

Geregeistreerd Mondhygiënist Mevr. S. Koekkoek
Amsterdam Centrum

Balie-assistente Mevr. J. A. Locher
Amsterdam Centrum

Stagiare Tandarts-assistente Mevr. R. Moussavi
Utrecht

Stagiair Tandarts-assistente Mevr. V. Kuttor
Utrecht

Tandarts-assistent Mevr. V. Nehometianova
Amsterdam Centrum

Student Mondzorgkunde Dhr. N. N. van Praag
Utrecht

Tandarts Dhr. M. C. van den Born Msc.
Amsterdam Centrum

Geregistreerd Mondhygiënist Mevr. K. M. Suttle BSc
Amsterdam Centrum

Student Mondzorgkunde Mevr. R. Spreij
Utrecht & Roeterseiland Campus

Het team van Studentist

Studentist heeft een vakkundig en ervaren team. Onze tandartsen staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Tandartsen en voldoen hiermee aan de normen die horen bij een professionele uitoefening van het beroep tandarts. Studentist is dus niet alleen een betaalbare, maar ook een deskundige tandarts.

Maak kennis met het hele team

Routebeschrijving Studentist

Volg ons op Instagram

Volg ons op Instagram voor leuke tandweetjes en het laatste nieuws van de praktijk.

© Copyright 2024 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |