Tandarts op de campus van de UvA
Maak online een afspraak
Binnen een dag geholpen
Voordeligste behandelmethodes

Contact Studentist Amsterdam Roeterseiland

In onze moderne praktijk op de universiteit van de Universiteit van Amsterdam helpt ons gepassioneerde team jou graag met het gezond houden en mooi maken van je gebit. Onze praktijk is zeer goed te bereiken met het OV, de fiets of gewoon te voet vanuit je hoorcollege. Neem gerust contact met ons op via  020 2610958 of roeterseiland@studentist.nl. Wij helpen je graag verder.

Direct inschrijven of maak een afspraak
Tandarts Amsterdam Centrum

Contactgegevens Roeterseiland

Locatie Roeterseiland – Campus
Nieuwe Achtergracht 129A
1018 WS Amsterdam

Telefoon: 020 261 0958
Spoed (buiten openingstijden): 020 723 48 48
E-mail: roeterseiland@studentist.nl

Openingstijden

Maandag

09:00 - 17:00 uur

Dinsdag

09:00 - 17:00 uur

Woensdag

09:00 - 17:00 uur

Donderdag

09:00 - 17:00 uur

Vrijdag

Gesloten

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Onze praktijk op de campus

Onze praktijk bevindt zich op de campus van de Universiteit van Amsterdam. De ingang van de praktijk zit achter de grote ingang van het Roeterseilandcomplex in gebouw L. Zo kun je gemakkelijk direct na je hoorcollege naar je tandartsafspraak: wel zo gemakkelijk.

Geen student op de UvA? Geen probleem. De praktijk is zowel per fiets als het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Vanaf het station Amsterdam Centraal ben je binnen 15 minuten bij onze tandartspraktijk.

Een klacht melden

Bij Studentist doen we er alles aan om je tevreden te houden. Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent over de behandeling of de manier waarop je bent geïnformeerd. Graag gaan we met je in gesprek om jouw ontevredenheid weg te nemen en een passende oplossing te vinden. Neem telefonisch contact op met Studentist of maak gebruik van onze klachtenregeling.

Schrijf je in of plan een afspraak

Ben je een student in Amsterdam en zoek je een nieuwe tandarts? Dan is tandartspraktijk Studentist dé praktijk voor jou!

© Copyright 2024 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |