fbpx

Wij maken gebruik van cookies voor een goede werking van de website, het maken van online afspraken en om (anoniem) inzicht te krijgen hoe bezoekers de website gebruiken. 

Periodieke controle Groningen

Een periodieke controle is een klein onderzoek naar de gezondheid van je gebit. Bij voorkeur kom je om het half jaar langs voor de periodieke controle. De tandarts kijkt dan naar je tanden, kiezen, je tandvlees en of je tandsteen op je tanden hebt. Als er afwijkingen geconstateerd worden, plannen we een vervolgbehandeling in om je weer stralend te laten lachen. Een periodieke controle duurt ongeveer een kwartier en is pijnloos. Door elk half jaar langs te komen, voorkom je grote gebitsproblemen.

De voordelen van periodieke controles bij Studentist:

  • Een betrouwbare tandarts in de binnenstad van Groningen
  • Snelle controle: na kwartier weer buiten
  • Een afspraak maak je gemakkelijk online
  • Bij een tandartsverzekering vaak volledig vergoed

Afspraak maken Groningen Inschrijven bij Studentist Groningen

Tarieven periodieke controle Groningen

De tarieven voor periodieke controles zijn landelijk vastgelegd door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en zijn dus in heel Nederland gelijk.

Kosten periodieke controle bij Studentist Groningen:

  • € 22,91
  • Excl. de kosten voor extra verrichtingen

De kosten voor extra verrichtingen lees je op onze tarievenpagina. Door regelmatig naar de periodieke controle te gaan, voorkom je dure behandelingen.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Tot 18 jaar krijg je de periodieke controle volledig vergoed door de zorgverzekeraar. Als je ouder bent dan 18, dan heb je een aanvullende verzekering nodig. Afhankelijk van je zorgverzekering wordt de controle volledig of voor een deel vergoed. Zeker weten of je de periodieke controle vergoed krijgt? Informeer bij je zorgverzekeraar naar hoe je verzekerd bent.

Ons team in Groningen

Een kleine greep uit het gespecialiseerde team van Studentist in Groningen.

Tandarts Dhr. S. Aldunein, MSc.

Tandarts Aldunein is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Dhr. Aldunein is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Groningen

Tandarts Dhr. N. Hooghiemstra, MSc.

Tandarts Hooghiemstra is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Dhr. Hooghiemstra is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Groningen

Preventie-assistente Mevr. E. de Vries

Emma is werkzaam als preventieassistente voor tandartspraktijk Studentist Groningen.

Lees meer over onze teams.

Route naar Studentist Groningen

Je vindt onze praktijk in studentenstad Groningen aan de Lopendediep 7. Je kunt ons gemakkelijk bereiken met de fiets, het openbaar vervoer of de auto.

  • Bus 7 en 9 stoppen bij de dichtstbijzijnde bushalte: Verlengde Visserstraat
  • Bus 3 en 4 stoppen bij bushalte de Grote Markt

Vanaf de Verlengde Visserstraat is het nog maar 5 minuten lopen naar Studentist. Vanaf de Grote Markt is het 8 minuten lopen naar de praktijk. Raadpleeg altijd 9292.nl voordat je vertrekt om vertraging te voorkomen.

Wanneer je met de auto komt, zijn de dichtstbijzijnde parkeergelegenheden ParkBee Westersingel en Gro.