fbpx

Wij maken gebruik van cookies voor een goede werking van de website, het maken van online afspraken en om (anoniem) inzicht te krijgen hoe bezoekers de website gebruiken. 

Tandarts Amsterdam Campus

Studentist Amsterdam Campus is de ideale tandarts in jouw studentenstad Amsterdam. We helpen je graag met controles en gebitsproblemen op de campus van de Universiteit van Amsterdam.

  • Een deskundige tandarts bij jou op de campus
  • Tandartsbehandelingen voor een studentenprijsje
  • Vooraf een duidelijk kostenplaatje
  • Geen wachtlijst, dus snel geholpen

Bij Studentist Campus kun je voor reguliere behandelingen vaak binnen een dag terecht. Kiespijn of gebitsschade? Bij ons kan je terecht voor je pijnklacht tijdens openingstijden. Bel voor spoedgevallen direct naar 020 2610958.

  

Onze praktijk op de campus

Onze praktijk bevindt zich op de campus van de Universiteit van Amsterdam. De ingang van de praktijk zit achter de grote ingang van het Roeterseilandcomplex in gebouw L. Zo kun je gemakkelijk direct na je hoorcollege naar je tandartsafspraak: wel zo gemakkelijk.

Geen student op de UvA? Geen probleem. De praktijk is zowel per fiets als het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Vanaf het station Amsterdam Centraal ben je binnen 15 minuten bij onze tandartspraktijk.

 

Inschrijven als nieuwe patiënt

Ben je een student en zoek je een nieuwe tandarts in Amsterdam? Studentist Amsterdam Campus neemt nieuwe patiënten aan! Bij je eerste bezoek doen we een uitgebreide gebitscontrole en maken we foto’s van je gebit. Schrijf je online in via bovenstaande agenda of maak telefonisch een afspraak door te bellen naar 020 2610958.

 

 

Afspraak annuleren

Wanneer je een afspraak 24 uur voor aanvang van de behandeling annuleert, hoef je niets te betalen. Een afspraak annuleren doe je door contact op te nemen met Studentist Amsterdam Campus of door te klikken op de annuleringslink in de bevestigingsmail (alleen mogelijk voor de periodieke controle). Ben je te laat om de afspraak tijdig te annuleren? Dan brengen we een deel van de kosten alsnog in rekening.

Contactgegevens Studentist Campus

Locatie Roeterseiland - Campus
Nieuwe Achtergracht 129A
1018 WS Amsterdam

Telefoon: 020 751 0839

Openingstijden

Maandag:     09:00 – 17:00 
Dinsdag:       09:00 – 17:00
Woensdag:   09:00 – 17:00
Donderdag:  09:00 – 17:00
Vrijdag:         09:00 – 17:00
Zaterdag:     Gesloten
Zondag:       Gesloten