Online je afspraken maken
De laagste tarieven
Praktijk op de universiteit
Voor spoed direct beschikbaar

Tandarts Amsterdam Roeterseiland

Studentist Amsterdam Roeterseiland is de ideale tandarts in jouw studentenstad Amsterdam. We helpen je graag met controles en gebitsproblemen op de campus van de Universiteit van Amsterdam.

  • Een deskundige tandarts bij jou op de campus
  • Tandartsbehandelingen voor een studentenprijsje
  • Vooraf een duidelijk kostenplaatje
  • Geen wachtlijst, dus snel geholpen

Bij Studentist Campus kun je voor reguliere behandelingen vaak binnen een dag terecht. Kiespijn of gebitsschade? Bij ons kan je terecht voor je pijnklacht tijdens openingstijden. Bel voor spoedgevallen buiten openingstijden direct naar 020 2610958.

Afspraak maken of direct inschrijven

Contactgegevens Amsterdam Roeterseiland

Locatie Roeterseiland – Campus
Nieuwe Achtergracht 129A
1018 WS Amsterdam

Telefoon: 020 751 0839
Spoed (buiten openingstijden): 020 2610958
E-mail: roeterseiland@studentist.nl

Openingstijden

Maandag

09:00 - 17:00 uur

Dinsdag

09:00 - 17:00 uur

Woensdag

09:00 - 17:00 uur

Donderdag

09:00 - 17:00 uur

Vrijdag

Gesloten

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Onze praktijk op de campus

Onze praktijk bevindt zich op de campus van de Universiteit van Amsterdam. De ingang van de praktijk zit achter de grote ingang van het Roeterseilandcomplex in gebouw L. Zo kun je gemakkelijk direct na je hoorcollege naar je tandartsafspraak: wel zo gemakkelijk.

Geen student op de UvA? Geen probleem. De praktijk is zowel per fiets als het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Vanaf het station Amsterdam Centraal ben je binnen 15 minuten bij onze tandartspraktijk.

Inschrijven als nieuwe patiënt

Ben je een student en zoek je een nieuwe tandarts in Amsterdam? Studentist Amsterdam Campus neemt nieuwe patiënten aan! Bij je eerste bezoek doen we een uitgebreide gebitscontrole en maken we foto’s van je gebit. Schrijf je online in via bovenstaande agenda of maak telefonisch een afspraak door te bellen naar 020 2610958.

Afspraak annuleren

Wanneer je een afspraak 24 uur voor aanvang van de behandeling annuleert, hoef je niets te betalen. Een afspraak annuleren doe je door contact op te nemen met Studentist Amsterdam Campus of door te klikken op de annuleringslink in de bevestigingsmail (alleen mogelijk voor de periodieke controle). Ben je te laat om de afspraak tijdig te annuleren? Dan brengen we een deel van de kosten alsnog in rekening.

Plan eenvoudig je afspraken in via de app van Studentist. Je vindt de app in de App Store en in de Google Play store.

Tandarts L. Jacobs-Verburgt, MSc.
Amsterdam Campus

Tandarts K. ten Böhmer, MSc.
Amsterdam Campus

Mondhygiënist A. Naveed, BaH.
Amsterdam Campus

Team Studentist Amsterdam Roeterseiland

Onze tandartsen op de UvA in Amsterdam staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Tandartsen en voldoen hiermee aan de normen die horen bij een professionele uitoefening van het beroep tandarts.

Ontmoet het team

Routebeschrijving naar Studentist Amsterdam Roeterseiland

Volg ons op Instagram

Studentist is ook actief op het social mediakanaal Instagram. Hier delen we de leukste tandenfeitjes en het laatste nieuws van de praktijken. Bekijk hier onze laatste posts.

Schrijf je in of plan een afspraak

Studeer je in Amsterdam en zoek je een nieuwe tandarts? Dan is tandartspraktijk Studentist dé praktijk voor jou!

© Copyright 2021 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |