Online je afspraken maken
De laagste tarieven
Praktijken in hartje centrum
Voor spoed direct beschikbaar

Algemene tandheelkunde Amsterdam Roeterseiland

Het is belangrijk om regelmatig je gebit te laten controleren door een tandarts of mondhygiënist, zo voorkom je namelijk gebitsproblemen. Een aantal van onze veelvoorkomende algemene behandelingen zijn:

Direct inschrijven of een afspraak maken

Algemene tandheelkunde, wat is dat?

Met de term algemene tandheelkunde bedoelen we alle behandelingen die ervoor zorgen dat je mondgezondheid in topconditie blijft. Voorbeelden van behandelingen die onder deze verzamelnaam vallen zijn het uitvoeren van een periodieke controle, het vullen van gaatjes en het verwijderen van tandsteen.

Schrijf je in bij Studentist

Ben je nog geen patiënt bij Studentist? Schrijf je dan nu in bij dé studententandarts op de campus van Amsterdam. We hebben geen wachtlijst, je bent dus altijd lekker snel geholpen.

Schrijf je direct in

Wat kost algemene tandheelkunde?

Bij Studentist zijn we, net als alle andere tandartsen, afhankelijk van de prijzen die de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) jaarlijks vaststelt. Dat betekent dat de kosten niet alleen per behandeling van elkaar verschillen, maar ook per jaar. Wil je de kosten voor een specifieke behandeling weten? Bekijk dan ons actuele tarievenoverzicht door op onderstaande button te klikken.

Vergoedingen algemene tandheelkunde

Voor iedereen tot een leeftijd van 18 jaar worden de kosten vergoed vanuit de basisverzekering. Heb je vaker last van gaatjes of heb je van nature een wat zwakker of gevoeliger gebit? Dan is het wellicht verstandig een aanvullende tandartsverzekering af te sluiten. Onze tandartsen geven je graag advies hierover. Neem daarnaast voor meer informatie contact op met je zorgverzekeringsmaatschappij.

Maak nu een afspraak bij Studentist Amsterdam Roeterseiland

Wil je je mondgezondheid laten controleren of denk je last te hebben van een gaatje? Kom dan langs bij onze tandartspraktijk in Amsterdam op de campus. Een afspraak maken doe je heel eenvoudig via 020 261 09 58 of onderstaande button. Het is daarbij wel belangrijk dat je patiënt bent bij onze praktijk. Ben je dat nog niet? Schrijf je dan in via onderstaande button.

Het intakegesprek bij Studentist

Om de huidige staat van je mondgezondheid inzichtelijk te krijgen, plannen we graag een intakegesprek met je in. Hierbij bekijken we je gebit en bespreken we de geschiedenis van je mondgezondheid. Het is natuurlijk mogelijk dat je al enige tijd niet naar de tandarts bent geweest. Wellicht heeft dat te maken met angst voor de tandarts of ben je het simpelweg vergeten. In sommige gevallen is het dan nodig om een overzichtsfoto te maken van je gebit. Zo zien we gelijk of er aandachtsgebieden zijn. Als laatste zullen we samen met jou een op maat gemaakt behandelplan opstellen.

De behandelingen bij Studentist

Bij Studentist Roeterseiland kun je terecht voor verschillende soorten tandheelkundige behandelingen. Zo voeren we regelmatig periodieke controles uit en vullen we vaak gaatjes in tanden en kiezen. Daarnaast maak je een afspraak bij onze praktijk voor de volgende behandelingen:

Studentist: ook voor angstige patiënten

Heb je last van tandartsangst door een vervelende ervaring in het verleden? Geen zorgen, bij Studentist hebben we ervaring met behandelingen uitvoeren bij angstige patiënten.

Zo nemen we voorafgaand aan de behandeling altijd alle stappen met je door. Ook spreken we een woordje of handgebaar met elkaar af dat je kunt gebruiken wanneer je de behandeling even wilt pauzeren. Samen met jou zorgen we voor een zo aangenaam mogelijke behandeling.

Tandarts Amsterdam Centrum - behandelkamer Studentist

Contactgegevens Studentist Amsterdam Roeterseiland

Locatie Roeterseiland – Campus
Nieuwe Achtergracht 129A
1018 WS Amsterdam

Telefoon: 020 261 0958
Spoed (buiten openingstijden): 020 723 48 48
E-mail: roeterseiland@studentist.nl

Openingstijden

Maandag

09:00 - 17:00 uur

Dinsdag

09:00 - 17:00 uur

Woensdag

09:00 - 17:00 uur

Donderdag

09:00 - 17:00 uur

Vrijdag

Gesloten

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Tandarts Amsterdam Centrum - Laura Jacobs Studentist
Tandarts L. Jacobs-Verburgt, MSc.
Amsterdam Campus

Tandarts Amsterdam Centrum - Kim ten Bohmer Studentist
Tandarts K. ten Böhmer, MSc.
Amsterdam Campus

Geregistreerd Mondhygiënist A. Naveed, BaH.
Amsterdam Campus

Student Mondzorgkunde Mevr. R. Spr
Amsterdam Campus

Team Studentist Amsterdam Roeterseiland

Studentist is niet alleen een betaalbare, maar ook een deskundige tandarts in Amsterdam op de campus van de Universiteit van Amsterdam. Maak kennis met het volledige team van Studentist Amsterdam Campus.

Ontmoet het hele team

Routebeschrijving Studentist Amsterdam Roeterseiland

Studentist app

Download nu de de Studentist app! Plan je eenvoudig een nieuwe controle afspraak in via de app van Studentist Amsterdam.

Je vindt de app in de Google Play store.

© Copyright 2024 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |