Tandarts Amsterdam

Studentist is dé tandarts in Amsterdam voor studenten. In onze moderne tandartspraktijk aan de Nieuwe Doelenstraat 1A, helpen we je graag jouw gebit mooi en gezond te houden.

Studentist biedt een totaalpakket van moderne tandheelkunde. Van periodieke controles, gaatjes vullen, doorkomende verstandskiezen, tot  kroon- en brugwerk. Bij Studentist kun je terecht voor al je tandheelkundige zorg. We zien je graag terug in onze praktijk!

Contactgegevens

Studentist Amsterdam
Nieuwe Doelenstraat 1A
1012 CP Amsterdam
Telefoon: 020 751 0839
Spoed: 020 723 48 48

Openingstijden

Maandag:     09:00 – 17:00 
Dinsdag:       09:00 – 17:00
Woensdag:   09:00 – 17:00
Donderdag:  09:00 – 17:00
Vrijdag:         09:00 – 17:00
Zaterdag:     gesloten
Zondag:       gesloten 

Online afspraak maken tandarts Amsterdam

Via de onderstaande tool kun je direct online een afspraak inplannen voor een periodieke controle of een eerste afspraak bij de tandarts. Let op: andere afspraken kunnen alleen telefonisch worden gemaakt door te bellen naar 020 751 0839.

 

Routebeschrijving tandartspraktijk Studentist Amsterdam

Studentist is gelegen in het hart van Amsterdam aan de Nieuwe Doelenstraat 1A. Wij zijn zowel met het openbaar vervoer als met de fiets goed te bereiken.
Vanaf Amsterdam Centraal ben je binnen 10 minuten bij onze praktijk. Ga je met het OV? Dan kun je kiezen voor de volgende tramlijnen vanaf Amsterdam Centraal:

  • Tram 9 (richting Diemen (Sniep)) – Halte Muntplein
  • Tram 24 (richting VU medisch centrum) – Halte Muntplein 
  • Tram 16 (richting VU medisch centrum) – Halte Muntplein 
  • Tram 4 (richting Station RAI) – Halte Muntplein 

Vanuit Halte Muntplein loop je over het Rokin en ga je linksaf over het water via de Doelensluis. De Doelensluis loopt over in de Nieuwe Doelenstraat, alwaar je aan je linkerzijde op Nummer 3 Studentist aantreft (naast Hotel Le Coin). Hier vind je een uitgebreide routebeschrijving naar de praktijk

*Bovenstaand advies is onder voorbehoud. De dienstregelingen kunnen wijzigen. Raadpleeg 9292.nl voor je vertrekt.

Onze praktijk in Amsterdam

Onze Amsterdamse praktijk is voorzien van de modernste tandartsapparatuur en is gelegen in het hart van de stad, aan de Nieuwe Doelenstraat 1A. De praktijk is zowel met het openbaar als met de fiets en auto goed te bereiken. Vanaf Amsterdam Centraal ben je binnen 10 minuten op bestemming (zie ook: route). Meer informatie over Studentist Amsterdam. 


Behandelkamer

 

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met de tandarts? Dat kan via onze online afspraken systeem voor een eerste afspraak of periodieke controle. Andere afspraken zijn alleen telefonisch te maken door te bellen naar 020 751 0839.

Nieuwe patiënten

Heb je nog geen tandarts in Amsterdam? Studentist neemt nieuwe patiënten aan! Bij je eerste bezoek wordt een uitgebreide gebitscontrole gedaan. In sommige gevallen is het hierbij nodig foto’s te maken van je gebit. Als je nieuw bent bij Studentist kun je via de bovenstaande online afspraken systeem je eerste afspraak inplannen bij een van onze tandartsen. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken door te bellen naar 020 751 0839.

Let op: Om je inschrijving compleet te maken is het wel nodig een inschrijvingsbewijs of een collegekaart van je HBO-instelling of universiteit mee te nemen.

Periodieke controle

Om je gebit gezond en mooi te houden is het belangrijk regelmatig voor een check-up naar de tandarts te gaan. Je gebit krijgt namelijk heel wat te voorduren en  als je behandeling uitstelt, gaat je gebit er alleen maar meer op achteruit. Bij Studentist plan je jouw periodieke controle eenvoudig en snel online in via onze online afspraken systeem. 

Tandarts tarieven 2017 

De tarieven voor tandarts behandelingen worden landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Dit betekent echter niet dat je dezelfde prijs bij ons betaalt als bij een andere tandarts. Studentist houdt rekening met jouw portemonnee en kiest, indien mogelijk, altijd voor de voordeligste behandelmethode, zonder dat de kwaliteit van de behandeling daar onder lijdt. Hier onder zijn de tarieven van enkele veelvoorkomende behandelingen weergegeven.

 Behandeling   Tarief
 Periodieke controle   € 20,44
 Kleine röntgenfoto   € 15,06

Klik hier voor een compleet overzicht van de tarieven.

Zorgverzekeraars

Studentist heeft met de meeste zorgverzekeraars een contact afgesloten. Wil jij weten of jouw zorgverzekeraar hierbij hoort? Stuur een e-mail naar de onze praktijk via of bel naar 020 751 0839.

Klantervaringen Studentist Amsterdam

De tevredenheid van onze patiënten is erg belangrijk voor ons. Wij vragen ze daarom regelmatig of ze feedback of een recensie willen plaatsen. Lees op deze pagina hoe wij door onze patiënten beoordeeld worden. Ben je al patiënt bij ons? Wij waarderen het zeer als je op deze pagina een recensie achterlaat over je ervaring(en) in onze tandartspraktijk in Amsterdam.

Team Studentist Amsterdam

Studentist heeft een vakkundig en ervaren team van tandartsen en mondhygiënisten. Onze tandartsen in Amsterdam staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Tandartsen. Hiermee voldoen onze tandartsen aan de normen die horen bij een professionele uitoefening van het beroep tandarts. 

Studentist is dus niet alleen een betaalbare, maar ook een deskundige tandarts in Amsterdam. 

 

Tandarts Mevr. L. Jacobs-Verburgt, MSc.
Tandarts Jacobs-Verburgt is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). (BIG:69912460702)

 

 

 

Tandarts Mevr. V.M.J. Masthoff, MSc.
Tandarts Masthoff is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Tandarts Masthoff werkt voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG:19919029402)

 

 

Tandarts Mevr. M. F. Wilschut, MSc.
Tandarts Wilschut heeft tandheelkunde gestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA) en werkt voor tandartspraktijk Studentist  Amsterdam. (BIG:79024930002)

 

 

Tandarts Mevr. Z. A. Ronkes Agerbeek, MSc.
Tandarts Ronkes Agerbeek heeft tandheelkunde gestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA) en werkt voor tandartspraktijk Studentist  Amsterdam en Studentist Utrecht. (BIG:89917098502)

 

Tandarts Mevr. A.E.M. van Eeden, Msc.
Tandarts van Eeden is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Tandarts van Eeden is werkzaam in tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG: 19920327002)

 

 

Mevr. Kim L. ten Böhmer, BSc.
Tandarts Ten Böhmer heeft tandheelkunde gestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA) en werkt voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht. (BIG:09922182702)

 

 

Tandarts Dhr. B. Hazenoot, MSc.
Tandarts Hazenoot heeft tandheelkunde gestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA) en werkt voor tandartspraktijk Studentist  Amsterdam en Studentist Utrecht. (BIG:59920326402)

  

Mondhygiënist Dhr. A. Naveed, BaH.
Mondhygiënist Naveed heeft mondzorgkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en werkt voor tandartspraktijk Studentist  Amsterdam en Studentist Utrecht.

 

 

Office-manager Mevr. Lisette Schoen

Lisette vervult de functie van office manager in tandartspraktijk Studentist Amsterdam. 

 

 

 

Tandartsassistente Mevr. Patricia C. Vet

Patricia is afgestudeerd tandartsassistente en werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

 

 

Mevr. Giza R. Landweer, BSc.

Giza studeert tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Giza is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

 

 

Mevr. Daniëlle Remmers, BSc.

Daniëlle studeert tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Daniëlle is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht en Amsterdam.

 

 

Dhr. Bas P.S.M. Meijer, BSc.

Bas studeert tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Bart is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

 

 

 

Mevr. Anna Koevoets

Anna studeert tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Anna is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

 

 

 

Dhr. Bart M. Rutten

Bart is afgestudeerd tandartsassistent, studeert mondzorgkunde aan de Hogeschool van Utrecht en is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Utrecht.

 

 

Mevr. Ellen van der Vlerk

Ellen is afgestudeerd tandartsassistente, studeert mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht en is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Utrecht.

 

 

Stagiaire Mevr. Marijne Niesert

Marijne studeert mondzorgkunde en loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Utrecht en Studentist Amsterdam.

 

 

Stagiaire Mevr. Simone Koekkoek

Simone volgt de opleiding tot tandartsassistente en loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Utrecht en Amsterdam.