fbpx

Wij maken gebruik van cookies voor een goede werking van de website, het maken van online afspraken en om (anoniem) inzicht te krijgen hoe bezoekers de website gebruiken. 

Tandarts Utrecht

Wil jij niet steeds terugreizen naar je oude woonplaats voor een tandartsafspraak? Dan is een tandarts in je studieplaats de oplossing! Studentist is een tandarts in Utrecht gericht op studenten.

Voordelen tandartspraktijk Studentist:

  • Tandarts in het centrum van Utrecht, dichtbij de universiteit
  • Goedkoopste behandelingen
  • Vooraf duidelijkheid over wat je betaalt
  • Binnen 1 dag geholpen

Kiespijn of gebitsschade? Bij ons kan je met spoed terecht voor je pijnklacht. Daarnaast kun je bij Studentist Utrecht veilig en pijnloos je tanden bleken.

Online afspraak maken

Beoordeeld met

9,2 op

op tandarts.nl

8,7 op

op zorgkaartnederland.nl

9,4 op

op klantervaringen.nl

8,6 op

op independer.nl

Google score Studentist Utrecht

Contactgegevens

Studentist Utrecht
Keistraat 4
3512 HV Utrecht
Telefoon: 030 751 0106
Spoed: 020 303 4500

Openingstijden

Maandag:     09:00 – 17:00 
Dinsdag:       09:00 – 17:00
Woensdag:   09:00 – 17:00
Donderdag:  09:00 – 17:00
Vrijdag:         09:00 – 17:00
Zaterdag:     gesloten
Zondag:       gesloten 

Afspraak maken

Periodieke controles en eerste afspraak? Maak direct een online afspraak. Overige afspraken kunnen uitsluitend telefonisch worden gemaakt via 030 751 0106.

Online inschrijven

Afspraak annuleren

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd, dit kan door contact op te nemen met de betreffende praktijk, een bericht in te spreken op de voicemail of op de annuleringslink in de bevestigingsmail te klikken (alleen bij controle's). Afspraken die niet binnen 24 uur worden geannuleerd worden in rekening gebracht. Afspraken op maandag kunnen uiterlijk op vrijdag tot het tijdstip van de afspraak op maandag nog kosteloos geannuleerd worden. Afspraken op de dag na een feestdag kunnen uiterlijk op de werkdag ervoor tot het tijdstip van de afspraak kosteloos geannuleerd worden.

Routebeschrijving tandartspraktijk Utrecht

Studentist, dé tandarts in Utrecht, is gelegen in het centrum van Utrecht aan de Keistraat 4. Dus als student stap je gemakkelijk op de fiets of pak je het openbaar vervoer en ben je snel op je bestemming. Vanaf Utrecht Centraal kun je verschillende bussen pakken en ben je binnen 10 minuten op de locatie:

  • Stadsbus 8(richting Diakonessehuis) – Halte Janskerkhof
  • Bus 77(richting Bilthoven) – Halte Janskerkhof
  • Stadsbus 2(richting Ringlijn Museumkwartier) – Halte Janskerkhof
  • Bus 50(richting Wageningen Busstation) – Halte Janskerkhof
  • Stadsbus 5(richting Voordorp) – Halte Janskerkhof

*Bovenstaand bus advies is onder voorbehoud. De dienstregelingen kunnen wijzigen. Het is daarom altijd handig voordat je vertrekt9292.nl te raadplegen.

Ben je op zoek naar een tandarts dat centraal gelegen is in Utrecht? Dan is Studentist Utrecht ideaal!

Behandelkamer Studentist Utrecht

Tarieven tandarts Utrecht 2021

Wij verzorgen de meest voordelige behandelmethode zonder in te leveren op kwaliteit. Je krijgt van te voren een duidelijke prijsopgave van de behandeling. In de onderstaande tabel vind je de tarieven van de studenten tandarts in Utrecht. De tabel geeft een overzicht van de tarieven van de meest voorkomende behandelingen. Bij Studentist wordt je altijd geholpen door een vakkundige tandarts die niet alleen ervaren maar ook betaalbaar is.

 Behandeling   Tarief
 Periodieke controle  € 22,91
 Kleine röntgenfoto (maken en beoordelen)   € 16,88
 Beoordelen kleine röntgenfoto   € 12,66

Klik hier voor een compleet overzicht van de tarieven.

Wordt jouw afspraak vergoed?

Als student zit je niet te wachten op een hoge rekening na een bezoek bij de tandarts. Daarom is het goed om uit te zoeken wat jouw verzekering allemaal vergoedt. In Nederland vergoedt de basisverzekering voor jongeren tot 18 jaar de meeste tandartsbehandelingen. Behandelingen voor volwassenen zitten vaak niet in het basispakket. Er zijn uitzonderingen, namelijk wanneer je bijzondere tandheelkunde nodig hebt. Hier kun je denken aan, bijvoorbeeld, iemand die de zorg nodig heeft vanwege een ontwikkelingsstoornis of afwijkingen van de mond.

Wil je de kosten voor de tandarts toch vergoed krijgen? Dan is het een optie om een aanvullende verzekering af te sluiten bij je zorgverzekeraar. Het verschilt per verzekeraar welke behandelingen je vergoed krijgt.

Zorgverzekeraars

Studentist heeft met de meeste zorgverzekeraars een contract afgesloten. Wil jij weten of jouw zorgverzekeraar hierbij hoort? Stuur een e-mail naar de desbetreffende praktijk.

Team Studentist Utrecht

Tandarts Mevr. K.L. ten Böhmer, MSc
Tandarts ten Böhmer is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Mevr. ten Böhmer is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht. (BIG: 09922182702)

 

Tandarts Mevr. L. Jacobs-Verburgt, MSc.
Tandarts Jacobs-Verburgt is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Ze is werkzaam voor Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht. (BIG: 69912460702)

 
 
 

Tandarts Mevr. A.C. Koevoets

Tandarts Koevoets is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Mevr. Koevoets is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht. (BIG:79929027002)

 

Mondhygiënist/Praktijkmanager Dhr. B.M. Rutten, BSc
Bart heeft mondzorgkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht (HU). Hij is werkzaam als mondhygiënist en praktijkmanager voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

 
 

Geregistreerd Mondhygiënist Dhr. A. Naveed, BaH.
Anas is afgestudeerd als geregistreerd mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht (HU). Hij werkt voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht. (BIG: 49928852799)

 

 

Mondhygiënist Mevr. N. Schiermeier.

Noortje is afgestudeerd mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht (HU). Zij is werkzaam voor tandartspraktijk studentist Utrecht.

 

Mondhygiënist Mevr. M. van den Brink
Merith is afgestudeerd mondhygiënist aan de Hanzehogeschool Groningen. Merith is werkzaam voor tandartspraktijk studentist Utrecht.

 
 

Tandartsassistente Mevr. P.C. Vet
Patricia is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

 

Studente Mondzorgkunde Mevr. S. Adel
Sana studeert mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht (HU). Sana is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

 

Tandartsassistente Mevr. S. Bijker
Sharon is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente. Sharon is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht.

 
 

Studente tandheelkunde Mevr. J. Kindt 
Janske studeert tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Janske is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht en Studentist Amsterdam. 

 
 

Studente tandartsassistente Mevr. M. Teijema 
Manon volgt de opleiding tot tandartsassistente en loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Utrecht.

 
 
 

Studente tandartsassistente Mevr. L. Kerez
Lamia volgt de opleiding tot tandartsassistente en loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Utrecht.

 

Studente tandartsassistente Mevr. S. Zangouhi
Safae volgt de opleiding tot tandartsassistente en loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Utrecht.

 

Studente tandartsassistente Mevr. T. Ocak.

Tuyce volgt de opleiding tot tandartsassistente en loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Utrecht.