Mannen opgelet! Vrouwen hebben liever een man met een fris gebit dan een man met een wasbord!

Geplaatst op

Veel mannen staan zich uit te sloven in de sportschool of willen een paar kilo afvallen dit nieuwe jaar, maar jullie kunnen beter jullie energie richten op het gebit. Voor ruim een derde van de Nederlandse vrouwen is het gebit hét belangrijkste waar ze zich tot aangetrokken voelen.

De grootste afknappers

De grootste afknappers voor de Nederlandse dames zijn niet te dun of juist te dik, kalend of te veel lichaamshaar. De top 3 afknappers voor vrouwen hebben te maken met de mond en de glimlach van de man. De top 5 afknappers op een rijtje:

  1. Uit de mond stinken
  2. Een slecht gebit
  3. Gele tanden
  4. Stinkvoeten
  5. Teveel lichaamshaar

Vrouwen vinden het dus erg belangrijk dat mannen een verzorgend gebit hebben. Ook op professioneel vlak is een verzorgend gebit van belang. Een man met een mooie glimlach verdient ook meer geld, tevens maak je meer indruk op je schoonouders.

Hoe zorg je voor een stralend gebit?

Allereerst is een goede mondhygiëne noodzakelijk. Hieronder verstaan we de dagelijkse verzorging van de binnenkant van de mond (wanden en tong) en het gebit (minimaal 2 minuten per keer poetsen) bij voorkeur direct na maaltijden en zeker voor het slapen gaan. Daarnaast hebben sommige mensen baat bij het flossen of het gebruik van tandenstokers.

Wil je een professional z’n werk laten doen? Dan kan je ook een mondhygiëniste bezoeken. Vraag anders je tandarts om advies!

Studentist heeft tandartsen in de volgende steden:

Bron: Prodent

© Copyright 2024 Studentist Powered by iClicks Sitemap | Cookie instellingen | Privacy en cookieverklaring | Algemene voorwaarden |