Team

Tandarts Mevr. Z.A. Ronkes Agerbeek, MSc.
Tandarts Ronkes Agerbeek is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Mevr. Ronkes Agerbeek is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht. (BIG: 89917098502)

Tandarts Mevr. L. Jacobs-Verburgt, MSc.
Tandarts Jacobs-Verburgt is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Mevr. Jacobs-Verburgt is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht. (BIG: 69912460702)

 

Tandarts Mevr. V.M.J. Masthoff, MSc.
Tandarts Masthoff is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Mevr. Masthoff is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG: 19919029402)

 

Tandarts Mevr. M.F. Wilschut, MSc.
Tandarts Wilschut heeft tandheelkunde gestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Mevr. Wilschut is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.
(BIG: 79024930002)

Tandarts Mevr. A.E.M. van Eeden, MSc.
Tandarts van Eeden is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Mevr. van Eeden is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG: 19920327002)

Tandarts Mevr. K.L. ten Böhmer, MSc.
Tandarts ten Böhmer is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Mevr. ten Böhmer is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.
(BIG: 09922182702)

Tandarts Dhr. B. Hazenoot, MSc.
Tandarts Hazenoot is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Dhr. Hazenoot is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG: 59920326402)

Dhr. N. Hooghiemstra, MSc. - Tandarts
Tandarts Hooghiemstra is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Dhr. Hooghiemstra is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Groningen.
(BIG: 19919961102)

 

Dhr. S. Aldunein, MSc. - Tandarts
Tandarts Aldunein is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Dhr. Aldunein is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Groningen. (BIG: 89919965702)

Mondhygiënist Dhr. A. Naveed, BaH.
Mondhygiënist Naveed heeft mondzorgkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht (HU). Dhr. Naveed werkt voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

Praktijk- en Office-Manager Mevr. Nadia G. Verburgt, BSc.
Nadia is werkzaam als office-manager voor tandartspraktijk Studentist Utrecht en overall praktijkmanager.

Office-manager Mevr. Lisette Schoen
Lisette is werkzaam als office-manager voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. 

 

Mevr. Chantal La Crois - Office manager & preventie-assistente
Chantal is werkzaam als office-manager en preventie-assistente voor tandartspraktijk Studentist Groningen.

 

Mevr. Janine de Jong - Office-Manager/ Preventie-assistente
Janine is werkzaam als office-manager en preventie-assistente voor tandartspraktijk Studentist Groningen.

Mevr. Mariëlle de Vries - Tandartsassistente
Mariëlle is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Groningen.

Tandartsassistente Mevr. Patricia C. Vet
Patricia is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

Mevr. Daniëlle Remmers, BSc.
Daniëlle studeert tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Daniëlle is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht en Studentist Amsterdam.

Mevr. Giza R. Landweer, BSc.
Giza studeert tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Giza is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

 

Dhr. Bas P.S.M. Meijer, BSc.
Bas studeert tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Bas is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

 

Mevr. Iris Oude Wesselink - Tandarts i.o.
Iris studeert tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Iris is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Groningen.

Mevr. Anna Koevoets
Anna studeert tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Anna is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

 

Dhr. B.M. Rutten, BSc
Mondhygiënist Rutten heeft mondzorgkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht (HU). Dhr. Rutten is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

Mevr. Ellen van der Vlerk
Ellen is afgestudeerd tandartsassistente en studeert mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht (HU). Ellen is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

 

Stagiaire Mevr. Simone Koekkoek
Simone volgt de opleiding tot tandartsassistente en loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Utrecht en Studentist Amsterdam.

Stagiaire Mevr. Laila Ouallil
Laila volgt de opleiding tot tandartsassistente en loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Utrecht.

Stagiaire Mevr. Marijne Niesert
Marijne studeert mondzorgkunde en loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Utrecht en Studentist Amsterdam.