Wij maken gebruik van cookies voor een goede werking van de website, het maken van online afspraken en om (anoniem) inzicht te krijgen hoe bezoekers de website gebruiken. 

Team

Tandarts Mevr. L. Jacobs-Verburgt, MSc.
Tandarts Jacobs-Verburgt is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Ze is werkzaam voor Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht. (BIG: 69912460702)

 

Dhr. N. Hooghiemstra, MSc. - Tandarts
Tandarts Hooghiemstra is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Dhr. Hooghiemstra is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Groningen.
(BIG: 19919961102)

 

Dhr. S. Aldunein, MSc. - Tandarts
Tandarts Aldunein is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Dhr. Aldunein is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Groningen. (BIG: 89919965702)

Tandarts Mevr. M.F. Wilschut, MSc.
Tandarts Wilschut heeft tandheelkunde gestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Mevr. Wilschut is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.
(BIG: 79024930002)

Tandarts Mevr. V.M.J. Masthoff, MSc.
Tandarts Masthoff is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Mevr. Masthoff is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG: 19919029402)

 

Tandarts Dhr. B. Hazenoot, MSc.
Tandarts Hazenoot is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Dhr. Hazenoot is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG: 59920326402)

Tandarts Mevr. A.E.M. van Eeden, MSc.
Tandarts van Eeden is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Mevr. van Eeden is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. (BIG: 19920327002)

Tandarts Mevr. K.L. ten Böhmer, MSc.
Tandarts ten Böhmer is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Mevr. ten Böhmer is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.
(BIG: 09922182702)

Tandarts Mevr. Z.A. Ronkes Agerbeek, MSc.
Tandarts Ronkes Agerbeek is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Mevr. Ronkes Agerbeek is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht. (BIG: 89917098502)

Dhr. B.M. Rutten, BSc
Mondhygiënist Rutten heeft mondzorgkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht (HU). Dhr. Rutten is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

Praktijk- en Office-Manager Mevr. Nadia G. Verburgt, BSc.
Nadia is werkzaam als office-manager voor tandartspraktijk Studentist Utrecht en overall praktijkmanager.

Mevr. Janine de Jong - Office-Manager/ Preventie-assistente
Janine is werkzaam als office-manager en preventie-assistente voor tandartspraktijk Studentist Groningen.

Office-manager Mevr. Lisette Schoen
Lisette is werkzaam als office-manager en gediplomeerd preventie-assistent voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam. 

 

Mondhygiënist Dhr. A. Naveed, BaH.
Mondhygiënist Naveed heeft mondzorgkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht (HU). Dhr. Naveed werkt voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

Mevr. Marloes Hagenbeek - Mondhygiënist
Mondhygiënst Marloes heeft Mondzorgkunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Mevr. Hagenbeek is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Groningen.

Dhr. Bas P.S.M. Meijer, BSc.
Bas studeert tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Bas is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

 

Mevr. Anna Koevoets
Anna studeert tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Anna is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

 

Mevr. Iris Oude Wesselink - Tandarts i.o.
Iris studeert tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Iris is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Groningen.

Mevr. Ellen van der Vlerk
Ellen is afgestudeerd tandartsassistente en studeert mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht (HU). Ellen is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

 

Tandartsassistente Mevr. Patricia C. Vet
Patricia is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

Kimberly Busscher - Preventie-assistente
Preventie-assistente, Kimberly is werkzaam als afgestudeerd preventieassistente voor tandartspraktijk Studentist Groningen

 

Mevr. Sana Adel
Sana is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

Mevr. Emma de Vries - Tandartsassistente
Emma is werkzaam als tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Groningen.

Mevr. Laura Brands - Tandartsassistente
Laura is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Groningen.

Mevr. Kayla de Vos
Kayla studeert tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Kayla is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

Mevr. Melissa Jansen - Stagiaire / Tandartsassistente i.o.
Melissa volgt de opleiding tot tandartsassistente en loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Groningen.

Gazaleh Kahidi - Tandartsassistente
Tandartsassistente Gazaleh is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Groningen

 

Mevr. Giza R. Landweer, BSc.
Giza studeert tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Giza is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

 

Mevr. Simone Koekkoek
Simone is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

Stagiaire Mevr. Laila Ouallil
Laila volgt de opleiding tot tandartsassistente en loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Utrecht.

Stagiaire mw. Dung Nguyen
Dung volgt de opleiding tot tandartsassistente en loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Amsterdam.

Stagiaire mw. Tooba Sheikh
Tooba volgt de opleiding tot tandartsassistente en loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Amsterdam.