Wij maken gebruik van cookies voor een goede werking van de website, het maken van online afspraken en om (anoniem) inzicht te krijgen hoe bezoekers de website gebruiken. 

Tanden bleken Amsterdam

Laat je tanden bleken bij de tandarts: bij Studentist Amsterdam maken we gebruik van de thuisbleekbehandeling en maken we bitjes op maat.

Binnen 10 werkdagen kun je de gebitjes en bleekspuitjes bij onze praktijk in Amsterdam ophalen. We geven je duidelijke instructies, zodat je jouw gebit gegarandeerd veilig bleekt.

  • Het bleekbitje wordt één keer op maat gemaakt en is daarna te hergebruiken

Alleen de bleekgel hoef je daarna opnieuw aan te schaffen als je jouw tanden wilt bleken.

 

Afspraak maken: bel 020 751 0839

Tarieven

Bij Studentist Amsterdam werken we met de thuisbleekbehandeling. Het bleekmalletje kun je blijven gebruiken wanneer je jouw tanden opnieuw wilt bleken. Daardoor ben je goedkoper uit wanneer je van plan bent om je tanden vaker te bleken.

Bleekmalletje inclusief techniekkosten

 

Bleekbitje per kaak

€ 104,21

Bleekgel

 

Per stuk (1x bleken voor beide kaken)

€ 11,-

Bleken in 1 uur

NIEUW: bij Studentist Amsterdam en Utrecht kun je jouw tanden binnen één uur laten bleken. 

Veelgestelde vragen

1. Wat gebeurt er als je rookt na tanden bleken?

Net als koffie en rode wijn zorgt roken ervoor dat je tanden sneller verkleuren. Wanneer je rookt, kun je beter stoppen voor het bleken van je tanden, zodat je zo lang mogelijk witte tanden houdt. Door roken ontstaat er een gekleurd laagje op je tandglazuur, maar de tand zelf verkleurt niet.

2. Zijn er eisen waar ik aan moet voldoen wanneer ik mijn tanden wil bleken?

Voor onze thuisbleekbehandeling moet je 18 jaar of ouder zijn. Een spalkje is geen probleem wanneer je jouw tanden wilt bleken.

3. Doet tanden bleken pijn?

Nee, bij 99% van de behandelingen voel je niks van tanden bleken. Soms kan er bij de thuisbleek-methode een lichte prikkeling optreden. Het is dan verstandig om een dagje over te slaan. Het kan zeker geen kwaad. Het is wel mogelijk dat je tanden gevoelig zijn tot 24 uur na het tanden bleken. Probeer warme en koude dranken daarom in de eerste uren na de behandeling te vermijden. Zijn jouw tanden na 24 uur nog steeds gevoelig? Neem dan contact op met Studentist Amsterdam.

4. Hoelang blijven mijn tanden wit?

Tot 24 maanden na de bleekbehandeling kun je het resultaat blijven zien. Het resultaat blijft langer waarneembaar als je niet rookt en weinig zuurhoudende dranken drinkt. Probeer producten te vermijden waar veel kleurstof in is verwerkt.

5. Is tanden bleken veilig?

Ja, wanneer je de instructies van de tandarts volgt, is tanden bleken volkomen veilig.

6. Kan ik ook een speciale bleektandpasta gebruiken?

In de supermarkt en bij de drogist zijn speciale tandpasta’s te koop die beloven om je tanden witter te maken. Helaas vallen de resultaten erg tegen. In deze producten mag slechts een zeer lage concentratie bleekmiddelen aanwezig zijn. In deze concentratie kunnen ze nauwelijks effect veroorzaken. Bij thuisbleekproducten van de tandarts mag een hogere concentratie bleekmiddel aanwezig zijn, zodat je wél veel verschil ziet na tanden bleken. Voor advies raden we je aan om met de tandarts in gesprek te gaan.

7. Kleuren mijn vullingen en kronen mee bij tanden bleken?

Composiet vullingen, facings en kronen bleken niet mee. Is er een kleurverschil ontstaan na de bleekbehandeling? Dan kunnen we eventueel een nieuwe composiet vulling of facings plaatsen in dezelfde tandkleur. Vooraf geven we je graag meer informatie hierover.

8. Kan ik mijn tanden bleken als ik gaatjes heb?

Tanden bleken kan niet als je gaatjes hebt. Het is verstandig eerst het gebit helemaal gezond te hebben, voordat je gaat bleken. Tijdens het intakegesprek geven we je hier meer informatie over.

9. Kan ik een afspraak annuleren?

Een afspraak bij Studentist Amsterdam kun je tot maximaal 24 uur voor aanvang annuleren of verplaatsen. Afspraken op maandag kunnen tot vrijdag 17:00 uur kosteloos geannuleerd worden. Gemiste afspraken worden bij de patiënt in rekening gebracht en worden niet door de zorgverzekeraar vergoed. Bel 020 751 0839 voor het wijzigen van een afspraak.

Afspraak maken: bel 020 751 0839

Ervaringen met tanden bleken

Joyce uit Amsterdam

‘Ben hier laatst geweest om m’n tanden te bleken en dat is heel goed bevallen. Professioneel geholpen en aardige mensen. Mijn tanden zijn nu superwit!'

Faye uit Amsterdam

‘Ik ben gegaan voor de thuisbleekbehandeling. Vooraf goed geholpen door de tandarts en duidelijke tips gekregen. Voel me alles mee en ik zie duidelijk verschil.’

Marc uit Amsterdam

‘Ik heb vorige week een behandeling gehad en ben er erg blij mee. Mijn tanden echt een stuk witter!’

 

Afspraak maken: bel 020 751 0839