Wij maken gebruik van cookies voor een goede werking van de website, het maken van online afspraken en om (anoniem) inzicht te krijgen hoe bezoekers de website gebruiken. 

Team

 

Tandarts Mevr. L. Jacobs-Verburgt, MSc.
Tandarts Jacobs-Verburgt is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Ze is werkzaam voor Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht. (BIG: 69912460702)

 

 

Tandarts Mevr. Z.A. Ronkes Agerbeek, MSc.
Tandarts Ronkes Agerbeek is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Mevr. Ronkes Agerbeek is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht. (BIG: 89917098502)

 

 

Tandarts Mevr. K.L. ten Böhmer, MSc
Tandarts ten Böhmer is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Mevr. ten Böhmer is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht. (BIG: 09922182702)

 

 

Tandarts Dhr. P.S.M. Meijer, MSc.
Tandarts Meijer is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Dhr. Meijer is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht (BIG: 29926436502)

 

 

Mondhygiënist Dhr. A. Naveed, BaH.
Anas heeft mondzorgkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht (HU). Hij werkt voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

 
 

 

Tandartsassistente Mevr. Patricia C. Vet
Patricia is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

 

 

Tandartsassistente Mevr. Sana Adel
Sana is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente en studeert mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht (HU). Sana is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht.

 

 

Tandartsassistente Mevr. Ellen van der Vlerk
Ellen is afgestudeerd tandartsassistente en studeert mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht (HU). Ellen is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

 

 

Tandartsassistente Mevr. Laila Ouallil
Laila is afgestudeerd tandartsassistente en werkt voor tandartspraktijk Studentist Utrecht.

 

 

 

Tandartsassistente Mevr. Simone Koekkoek
Simone is werkzaam als afgestudeerd tandartsassistente voor tandartspraktijk Studentist Amsterdam en Studentist Utrecht.

 

 

Studente tandheelkunde Mevr. Janske Kindt 
Janske studeert tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Janske is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht en Studentist Amsterdam. 

 
 

 

Studente tandheelkunde Mevr. Lotte van der Hoek
Lotte studeert tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Lotte is werkzaam voor tandartspraktijk Studentist Utrecht.

 
 

 

Stagiaire tandartsassistente Mevr. Sara Essabar
Sarah volgt de opleiding tot tandartsassistente en loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Utrecht.

 

 

 

Stagiaire tandartsassistente Mevr. Manon Teijema 
Manon volgt de opleiding tot tandartsassistente en loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Utrecht.

 

 

Stagiair tandartsassistent Dhr. Stefan Woerdman
Stefan volgt de opleiding tot tandartsassistent en loopt stage bij tandartspraktijk Studentist Utrecht.

 

 

 

Sharon Bijker : Tandartsassistente