fbpx

Wij maken gebruik van cookies voor een goede werking van de website, het maken van online afspraken en om (anoniem) inzicht te krijgen hoe bezoekers de website gebruiken. 

Routebeschrijving

Studentist ligt in het centrum van Amsterdam aan de Nieuwe Doelenstraat 1A. Wij zijn zowel met het openbaar vervoer als met de fiets goed te bereiken.
Vanaf Amsterdam Centraal ben je binnen 10 minuten bij onze tandartspraktijk in Amsterdam Centrum. De volgende tramlijnen kun je hiervoor nemen:

Studentist Amsterdam voorzijde

  • Tram 14 (richting Flevopark) – Halte Rokin
  • Tram 24 (richting VU medisch centrum) – Halte Muntplein
  • Tram 4 (richting Station RAI) – Halte Spui (Rokin)
  • Metro 51 (richting Westwijk) – Metrostation Nieuwmarkt
  • Metro 52 (richting Station Zuid) - Metrostation Rokin

Vanaf de tramhalte Muntplein loop je over het Rokin en sla je linksaf het water over via de Doelensluis. Vanaf de Doelensluis loop je door op de Nieuwe Doelenstraat. De praktijk van Studentist vind je aan je linkerhand.

Vanaf metrostation Nieuwemarkt loop je richting de Kloveniersbrugwal en sla je linksaf. Loop rechtdoor langs het water. Na ongeveer 500 meter draait de Kloveniersbrugwal iets naar rechts en verandert het in de Nieuwe Doelenstraat. Aan de rechterkant vind je de tandartspraktijk van Studentist.
Let op: bovenstaand advies is onder voorbehoud. De dienstregelingen kunnen wijzigen. Raadpleeg daarom altijd 9292.nl voor vertrek.

Parkeren bij onze tandartspraktijk

tandartspraktijk Studentist Amsterdam Als je met de auto naar onze praktijk komt, heb je verschillende parkeermogelijkheden. Je kunt je auto bijvoorbeeld parkeren langs de Amstel. Als je vanaf de Amstel richting Rokin loopt en bij het Muntplein rechtsaf slaat, kom je via de Doelensluis in de Nieuwe Doelenstraat uit. Het is ook mogelijk om je auto aan de Kloveniersburgwal te parkeren. Als je vanaf de Kloveniersburgwal richting het Muntplein loopt, kom je door de Nieuwe Doelenstraat. Op nummer 3 vindt je dan aan je rechterhand onze tandartspraktijk.

 

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak klik je op onderstaande button of bel je naar 020 751 0839.

Online afspraak maken Online inschrijven