fbpx

Wij maken gebruik van cookies voor een goede werking van de website, het maken van online afspraken en om (anoniem) inzicht te krijgen hoe bezoekers de website gebruiken. 

Disclaimer

Over de site van Studentist:

Studentist optimaliseert zijn klantenservice door middel van internet. Daartoe biedt Studentist zijn kennis online aan op een eigen site. 24 uur per dag kunnen bezoekers van de site informatie krijgen over onder andere behandelingen.

Studentist aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de door derden aangeboden informatie op de website en/of informatie welke via een doorlink(s) wordt bezocht. Hieronder valt onder meer, maar niet uitsluitend, het inbreuk plegen op auteursrechtelijk beschermde werk(en) of het anderszins in strijd handelen met de intellectuele eigendomsrechten van derden.

De bouw en redactie van deze site wordt verzorgd door Studentist en Tandarts.nl De informatie op deze website is met uiterste zorg samengesteld en is niet bedoeld om persoonlijke tandarts adviezen te geven en vervangt in geen geval een behandeling of consult. Als u vragen heeft neem dan contact op met de praktijk.